Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНДЖЕЛИНА 2009 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200584055
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 29, 2009 15:12
Наименование
АНДЖЕЛИНА 2009
Транслитерация
ANGELINA 2009 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бл. 20, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 195 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4771 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ОБЛЕКЛА
Предмет на дейност
Ремонтни и довършителни строителни дейности, покупко-продажба на едро и дребно на облекла, спортни стоки, почистващи препарати, както и посредничество, вътрешна и външнотърговска дейност, ... Ремонтни и довършителни строителни дейности, покупко-продажба на едро и дребно на облекла, спортни стоки, почистващи препарати, както и посредничество, вътрешна и външнотърговска дейност, производствена дейност, мениджърска и маркетингова дейност, консултантска дейност, комисионни услуги, транспортни услуги, счетоводни услуги, строителство на жилищни и нежилищни сгради, инвестиции в недвижими имоти, туристическа дейност, търговско представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица както и осъществяване на други дейности, за които няма изрична забрана от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН ГЕОРГИЕВ ГЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИН ГЕОРГИЕВ ГЕНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНДЖЕЛИНА 2009 ЕООД на латиница "ANGELINA 2009 Ltd." с ЕИК/ПИК 200584055 е основана на 29 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-01-29
Регистрация на фирмата

2022-09-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бл. 20, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бл. 20, вх. Б, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ОБЛЕКЛА, СПОРТНИ СТОКИ, ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ, КАКТО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ, МЕНИДЖЪРСКА И МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛСТВО НА ЖИЛИЩНИ И НЕЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЮРИДИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА КАКТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО НЯМА ИЗРИЧНА ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА.
+ Ремонтни и довършителни строителни дейности, покупко-продажба на едро и дребно на облекла, спортни стоки, почистващи препарати, както и посредничество, вътрешна и външнотърговска дейност, производствена дейност, мениджърска и маркетингова дейност, консултантска дейност, комисионни услуги, транспортни услуги, счетоводни услуги, строителство на жилищни и нежилищни сгради, инвестиции в недвижими имоти, туристическа дейност, търговско представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица както и осъществяване на други дейности, за които няма изрична забрана от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма