Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОРЕКЦИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200587391
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 2, 2009 11:06
Наименование
КОРЕКЦИЯ
Транслитерация
KOREKTSIYA LTD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. СТАНЦИОННА, 14 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на всички видове консултантски услуги и одит както и свързаните с тях дейности по изготвяне на проучвания, анализи и експертни решения, събиране структуриране и обобщаване на данни, и... Извършване на всички видове консултантски услуги и одит както и свързаните с тях дейности по изготвяне на проучвания, анализи и експертни решения, събиране структуриране и обобщаване на данни, изготвяне на бизнес планове, оптимизиране на структури и производствени вериги, митническо представителство и агентство, производство и търговия на едро и дребно с всякакви стоки, внос, износ, реекспорт на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, бартерни и комисионни сделки, търговско представителство на чуждестранни и местни физически и юридически лица в страната и чужбина, разкриване и експлоатация на кафенета, ресторанти, хотели и др. заведения, туроператорска и агентска дейност (след получаване на съответното разрешително за упражняване на тази дейност), промишлен и търговски мениджмънт, маркетингова, посредническа, лизингова, лицензионна. предприемаческа, транспортно-спедиторска, научноизследователска и внедрителска дейност и всяка друга дейност незабранена от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОНКА ЮРИЕВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БОНКА ЮРИЕВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОРЕКЦИЯ ЕООД на латиница "KOREKTSIYA LTD" с ЕИК/ПИК 200587391 е основана на 2 Февруари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЕДАНТ", но на 28 Септември 2021 година то бива сменено на сегашното "КОРЕКЦИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2009-02-02
Регистрация на фирмата

2021-09-28
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕДАНТ на КОРЕКЦИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, УЛ."ПЕТЪР БЕРОН", 9, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. СТАНЦИОННА, 14
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на всички видове консултантски услуги и одит както и свързаните с тях дейности по изготвяне на проучвания, анализи и експертни решения, събиране структуриране и обобщаване на данни, изготвяне на бизнес планове, оптимизиране на структури и производствени вериги, производство и търговия на едро и дребно с всякакви стоки, внос, износ, реекспорт на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, бартерни и комисионни сделки, търговско представителство на чуждестранни и местни физически и юридически лица в страната и чужбина, разкриване и експлоатация на кафенета, ресторанти, хотели и др. заведения, туроператорска и агентска дейност (след получаване на съответното разрешително за упражняване на тази дейност), промишлен и търговски мениджмънт, маркетингова, посредническа, лизингова, лицензионна, предприемаческа, транспортно-спедиторска, научно-изследователска и внедрителска дейност и всяка друга дейност незабранена от българското законодателство.
+ Извършване на всички видове консултантски услуги и одит както и свързаните с тях дейности по изготвяне на проучвания, анализи и експертни решения, събиране структуриране и обобщаване на данни, изготвяне на бизнес планове, оптимизиране на структури и производствени вериги, митническо представителство и агентство, производство и търговия на едро и дребно с всякакви стоки, внос, износ, реекспорт на стоки в първоначален, преработен или обработен вид, бартерни и комисионни сделки, търговско представителство на чуждестранни и местни физически и юридически лица в страната и чужбина, разкриване и експлоатация на кафенета, ресторанти, хотели и др. заведения, туроператорска и агентска дейност (след получаване на съответното разрешително за упражняване на тази дейност), промишлен и търговски мениджмънт, маркетингова, посредническа, лизингова, лицензионна. предприемаческа, транспортно-спедиторска, научноизследователска и внедрителска дейност и всяка друга дейност незабранена от българското законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма