Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кей Би Си Ес метал технолоджи ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200601191
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 10, 2009 14:07
Наименование
Кей Би Си Ес метал технолоджи
Транслитерация
KBCS metal technology Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Св. Княз Борис, 168, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и монтаж на метални изделия, детайли, конструкции, съдове и резервоари, машини, нестандартно оборудване. Мениджмънт и консултантски дейности, като мениджмънт на проекти, про... Производство и монтаж на метални изделия, детайли, конструкции, съдове и резервоари, машини, нестандартно оборудване. Мениджмънт и консултантски дейности, като мениджмънт на проекти, проекти и контрол на планиране, контрол на разходите, контрол на качеството, контрол на документацията. Пускови дейности в електроцентрали, конструкторска и развойна дейност, както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона и съгласно действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимир Найденов Филипов (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РОСИЦА БОТЕВА ДАМЯНОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АЛБЕНА ПЕНКОВА ИЛИЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимир Найденов Филипов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кей Би Си Ес метал технолоджи ЕООД на латиница "KBCS metal technology Ltd." с ЕИК/ПИК 200601191 е основана на 10 Февруари 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕХНО АНАЛИЗ", но на 30 Май 2017 година то бива сменено на сегашното "Кей Би Си Ес метал технолоджи". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-02-10
Регистрация на фирмата

2017-05-30
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕХНО АНАЛИЗ на Кей Би Си Ес метал технолоджи
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ЦАРЕВО СЕЛО, 12, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Св. Княз Борис, 168, вх. Б, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Извършване на обследване за енергийна ефективност, технически контрол и експертизация в проектирането и строителството, консултантска и инженерингова дейност в областта на строително – инвестиционния процес, маркетинг и оценка на недвижими имоти, информационна и рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и кафетерия, хотелиерство, строителство, управление, покупко-продажба, наемане, пренаемане и отдаване под наем на недвижимо имущество, всички видове услуги за населението, както и всяка друга дейност и услуга, която не е забранена със закон.
+ Производство и монтаж на метални изделия, детайли, конструкции, съдове и резервоари, машини, нестандартно оборудване. Мениджмънт и консултантски дейности, като мениджмънт на проекти, проекти и контрол на планиране, контрол на разходите, контрол на качеството, контрол на документацията. Пускови дейности в електроцентрали, конструкторска и развойна дейност, както и всички други дейности и услуги, разрешени от закона и съгласно действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма