Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЪЧИТА 2011 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200605282
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200605282 от 2011-04-29 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 12, 2009 11:55
Наименование
ЛЪЧИТА 2011
Транслитерация
LACHITA 2011
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Неофит Рилски, 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство на жилищни, производствени и търговски сгради, складове и други помещения; ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения, градски комунникации и инфраструктурите около тях; произ... Строителство на жилищни, производствени и търговски сгради, складове и други помещения; ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения, градски комунникации и инфраструктурите около тях; производство на всички видове строителни и инертни материали; всички видове услуги със строителна и друга техника; превоз на пътници и товари; разработване, финансиране, изграждане и експлоатация на проекти за производство на електроенергия от възобновяеми източници; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; свиневъдство, говедовъдство, рибовъдство, месопреработка и кланични услуги, ресторантьорство, хотелиерски, туристически услуги, и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ СТОЯНОВ ЛАЗАРОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ СТОЯНОВ ЛАЗАРОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЪЧИТА 2011 ЕООД на латиница "LACHITA 2011" с ЕИК/ПИК 200605282 е основана на 12 Февруари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛЪЧИТА ГЛАВАН", но на 1 Април 2011 година то бива сменено на сегашното "ЛЪЧИТА 2011". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-02-12
Регистрация на фирмата

2011-04-01
Промяна наименование
Името се сменя от ЛЪЧИТА ГЛАВАН на ЛЪЧИТА 2011
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Главан, МЛАДОСТ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ГЕНЕРАЛ ГУРКО, 61, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- РАЗРАБОТВАНЕ, ФИНАНСИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРЕДИМНО ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕ, КАКТО И ОТ ВЯТЪР, ВОДА И БИОМАСА, ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ПОЛУЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЛИЦЕНЗИ И ОСИГУРЯВАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ ОТ СОБСТВЕНИ И ЗАЕМНИ СРЕДСТВА С КРАЙНА ЦЕЛ - ДА СЕ СЪЗДАДАТ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВЯНЕ НА ГОРЕОПИСАНИТЕ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И КАКВАТО И ДА Е ДЕЙНОСТ, ЧИЕТО ИЗВЪРШВАНЕ НЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. КОГАТО ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ ДРУГО РАЗРЕШИТЕЛНО, ТАКАВА ДЕЙНОСТ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТА НА ТАКЪВ ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛНО, ОСВЕН АКО ПРИЛОЖИМОТО ПРАВО ПРЕДВИЖДА ДРУГО.
+ Строителство на жилищни, производствени и търговски сгради, складове и други помещения; ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения, градски комунникации и инфраструктурите около тях; производство на всички видове строителни и инертни материали; всички видове услуги със строителна и друга техника; превоз на пътници и товари; разработване, финансиране, изграждане и експлоатация на проекти за производство на електроенергия от възобновяеми източници; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; свиневъдство, говедовъдство, рибовъдство, месопреработка и кланични услуги, ресторантьорство, хотелиерски, туристически услуги, и всяка друга незабранена от закона дейност.

2011-04-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200605282 на основание друго от ЗДДС

2011-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ГЕНЕРАЛ ГУРКО, 61, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Неофит Рилски, 4
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма