Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАЛЕРИЯ АНАСТАС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200611901
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 17, 2009 13:38
Наименование
ГАЛЕРИЯ АНАСТАС
Транслитерация
GALLERY ANASTAS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.ВИТОША, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Създаване и търговия с произведения на изкуството, управление; академия за организиране и провеждане на курсове за обучение на кадри в областта на изкуството; експертни оценки на произведения на изк... Създаване и търговия с произведения на изкуството, управление; академия за организиране и провеждане на курсове за обучение на кадри в областта на изкуството; експертни оценки на произведения на изкуството; дизайн и реклама; организиране на културни и арт събития; посредничество; извършване на други дейности и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛИЯ БОРИСОВА КОНСТАНТИНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛИЯ БОРИСОВА КОНСТАНТИНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАЛЕРИЯ АНАСТАС ЕООД на латиница "GALLERY ANASTAS" с ЕИК/ПИК 200611901 е основана на 17 Февруари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЙ ТИ ЕС АРТ", но на 4 Октомври 2019 година то бива сменено на сегашното "ГАЛЕРИЯ АНАСТАС". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-02-17
Регистрация на фирмата

2010-04-09
Промяна предмет на дейност
- УПРАВЛЕНИЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО.ДИЗАЙН И РЕКЛАМА
+ създаване и търговия с произведения на изкуството, управление; академия за организиране и провеждане на курсове за обучение на кадри в областта на изкуството; експертни оценки на произведения на изкуството; дизайн и реклама, извършване на други дейности и услуги, които не са забранени със закон.

2019-10-04
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЙ ТИ ЕС АРТ на ГАЛЕРИЯ АНАСТАС
Промяна предмет на дейност
- създаване и търговия с произведения на изкуството, управление; академия за организиране и провеждане на курсове за обучение на кадри в областта на изкуството; експертни оценки на произведения на изкуството; дизайн и реклама, извършване на други дейности и услуги, които не са забранени със закон.
+ Създаване и търговия с произведения на изкуството, управление; академия за организиране и провеждане на курсове за обучение на кадри в областта на изкуството; експертни оценки на произведения на изкуството; дизайн и реклама; организиране на културни и арт събития; посредничество; извършване на други дейности и услуги, които не са забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма