Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОТРЕЙД - 2009 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200621176
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 23, 2009 19:00
Наименование
ЕВРОТРЕЙД - 2009
Транслитерация
EUROTRADE - 2009
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Липник, 121 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, к... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, външнотърговски сделки, хотелиерски, туристически, програмни, информационни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации, системи и детайли, електротехнически услуги, покупко-продажба на ел. материали, изработка на хидроизолационни и топлоизолационни материали, извършване на хидроизолационни и топлоизолационни строителни дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН АЛЕКСОВ КОСТАДИНОВ (свързан с 82 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЮРОПАН ИМПОРТ ЕНД ЕКСПОРТ ИНК., Република Панама, регистрирано в Държавния регистър на Панама във фиш 74719, лента 6478, изображение 154
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОТРЕЙД - 2009 ЕООД на латиница "EUROTRADE - 2009" с ЕИК/ПИК 200621176 е основана на 23 Февруари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-02-23
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, Георги Урумов, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Георги Урумов, 21
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; външнотърговски сделки; хотелиерски, туристически, програмни, информационни и импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации, системи и детайли; електротехнически услуги; покупко-продажба на ел. Материали; изработка на хидроизолационни и топлоизолационни материали; извършване на хидроизолационни и топлоизолационни строителни дейности.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, външнотърговски сделки, хотелиерски, туристически, програмни, информационни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации, системи и детайли, електротехнически услуги, покупко-продажба на ел. материали, изработка на хидроизолационни и топлоизолационни материали, извършване на хидроизолационни и топлоизолационни строителни дейности.

2020-06-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Георги Урумов, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Липник, 121

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма