Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИТА Г ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200630714
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 4, 2009 16:24
Наименование
ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИТА Г
Транслитерация
DENTALEN CENTER VITA G Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. "6-ти Септември", 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Осъществяване на първична и специализирана извънболнична помощ по дентална медицина съгласно чл.11 от ЗЛЗ.
Управители/Съдружници
Управител: РОСЕН БОЖИДАРОВ ЦОЛОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Виолина Венелинова Йорданова 4,500.00 лв - 90.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Георги Йорданов Йорданов 500.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВИОЛИНА ВЕНЕЛИНОВА ЙОРДАНОВА (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИТА Г ЕООД на латиница "DENTALEN CENTER VITA G Ltd." с ЕИК/ПИК 200630714 е основана на 4 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИТА Г", но на 22 Юли 2021 година то бива сменено на сегашното "ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИТА Г". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-03-04
Регистрация на фирмата

2011-11-17
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИКО-ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИТА Г на ВИТА Г ФАРМАСИ
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА И ДЕНТАЛНА ПОМОЩ.
+ търговия с медицинска, стоматологична апаратура и консумативи, лекарства, лекарствени препарати, хранителни добавки, козметични продукти, санитарни материали, както и с всякакви други стоки и услуги, незабранени със закон, проектиране, строителство и предприемачество, транспорт, комисионна и консигнационна търговия, търговско представителство и посредничество, външноикономическа и външнотърговска дейност и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон или друг нормативен акт.

2021-07-22
Промяна наименование
Името се сменя от ВИТА Г ФАРМАСИ на ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ВИТА Г
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, УЛ.БРАТЯ ПУЛИЕВИ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. "6-ти Септември", 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия с медицинска, стоматологична апаратура и консумативи, лекарства, лекарствени препарати, хранителни добавки, козметични продукти, санитарни материали, както и с всякакви други стоки и услуги, незабранени със закон, проектиране, строителство и предприемачество, транспорт, комисионна и консигнационна търговия, търговско представителство и посредничество, външноикономическа и външнотърговска дейност и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон или друг нормативен акт.
+ извънболнична първична дентална помощ, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, оказване на поливателна дентална помощ чрез прилагане на съвременни диагностични и лечебни методи в областта на терапията, детска дентална медицина, ортопедия, хирургия, профилактика на лигавичните заболявания, извършване на всички видове зъботехнически услуги, предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, предписване и извършване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на дейности по здравна промоция, профилактика, вкл. профилактични прегледи, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, издаване на документи, свързани с упражняваната дейност, оказване на амбулаторна дентална помощ, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната дейност по дентална медицина и обслужване на пациентите, както и всяка друга дейност, незабранена от закона за лечебните заведения и другите нормативни актове.

2022-01-06
Промяна предмет на дейност
- извънболнична първична дентална помощ, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, оказване на поливателна дентална помощ чрез прилагане на съвременни диагностични и лечебни методи в областта на терапията, детска дентална медицина, ортопедия, хирургия, профилактика на лигавичните заболявания, извършване на всички видове зъботехнически услуги, предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, предписване и извършване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на дейности по здравна промоция, профилактика, вкл. профилактични прегледи, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, издаване на документи, свързани с упражняваната дейност, оказване на амбулаторна дентална помощ, извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваната дейност по дентална медицина и обслужване на пациентите, както и всяка друга дейност, незабранена от закона за лечебните заведения и другите нормативни актове.
+ Осъществяване на първична и специализирана извънболнична помощ по дентална медицина съгласно чл.11 от ЗЛЗ.

2022-01-26

2022-02-03
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма