Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200631892
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 5, 2009 14:29
Наименование
ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ
Транслитерация
ET TOBOSHAR - D-R DRAGOMIR IVANOV
Оборот
22,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кула, ул. КЛОКОТНИЦА, 5 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Упражняване на частна ветеринарномедицинска практика и извършване на диагностична и лечебна дейност на територията на участъка, съгласно действащото законодателство след снабдяване със съответните л... Упражняване на частна ветеринарномедицинска практика и извършване на диагностична и лечебна дейност на територията на участъка, съгласно действащото законодателство след снабдяване със съответните лицензии, както и търговия с регистрирани ветеринарномедицински препарати, след придобиване на съответните разрешителни, организиране и провеждане на музикални фолклорни мероприятия и фестивали, организиране и ръководство на клубове и ансамбли за народни танци, обучение и курсове по автентичен български фолклор, създаване на танцови и музикални произведения, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДРАГОМИР ЦВЕТАНОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 22,000 -8.33% - -
2020 24,000 33.33% - -
2019 18,000 0 -

Служители

Година
Служители
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ ЕТ на латиница "ET TOBOSHAR - D-R DRAGOMIR IVANOV" с ЕИК/ПИК 200631892 е основана на 5 Март 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕТЕРИНАРНА ПРАКТИКА - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ", но на 1 Февруари 2012 година то бива сменено на сегашното "ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Кула.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 22,000 лв. което е с 8% по-малко от предходната 2020 година (24,000 лв.), а средният годишен ръст е 13%.

Хронология

2009-03-05
Регистрация на фирмата

2012-02-01
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕТЕРИНАРНА ПРАКТИКА - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ на ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ
Промяна предмет на дейност
- УПРАЖНЯВАНЕ НА ЧАСТНА ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКА ПРАКТИКА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ДИАГНОСТИЧНА И ЛЕЧЕБНА ДЕЙНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УЧАСТЪКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЪРЖАВНАТА ПРОФИЛАКТИЧНА ПРОГРАМА, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СЛЕД СНАБДЯВАНЕ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИИ, КАКТО И ТЪРГОВИЯ С РЕГИСТРИРАНИ ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ, СЛЕД ПРИДОБИВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ.
+ Упражняване на частна ветеринарномедицинска практика и извършване на диагностична и лечебна дейност на територията на участъка, съгласно действащото законодателство след снабдяване със съответните лицензии, както и търговия с регистрирани ветеринарномедицински препарати, след придобиване на съответните разрешителни, организиране и провеждане на музикални фолклорни мероприятия и фестивали, организиране и ръководство на клубове и ансамбли за народни танци, обучение и курсове по автентичен български фолклор, създаване на танцови и музикални произведения, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма