Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ ЕТ

Провери официално
ЕИК/ПИК
200631892
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 5, 2009 14:29
Наименование
ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ
Транслитерация
ET TOBOSHAR - D-R DRAGOMIR IVANOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кула, ул. КЛОКОТНИЦА, 5 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Упражняване на частна ветеринарномедицинска практика и извършване на диагностична и лечебна дейност на територията на участъка, съгласно действащото законодателство след снабдяване със съответните л... Упражняване на частна ветеринарномедицинска практика и извършване на диагностична и лечебна дейност на територията на участъка, съгласно действащото законодателство след снабдяване със съответните лицензии, както и търговия с регистрирани ветеринарномедицински препарати, след придобиване на съответните разрешителни, организиране и провеждане на музикални фолклорни мероприятия и фестивали, организиране и ръководство на клубове и ансамбли за народни танци, обучение и курсове по автентичен български фолклор, създаване на танцови и музикални произведения, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДРАГОМИР ЦВЕТАНОВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ ЕТ на латиница "ET TOBOSHAR - D-R DRAGOMIR IVANOV" с ЕИК/ПИК 200631892 е основана на 5 Март 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕТЕРИНАРНА ПРАКТИКА - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ", но на 1 Февруари 2012 година то бива сменено на сегашното "ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Кула.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - July 4, 2011 14:43
Годишен финансов отчет - July 4, 2011 14:43

Хронология

2009-03-05
Регистрация на фирмата

2012-02-01
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕТЕРИНАРНА ПРАКТИКА - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ на ТОБОШАР - Д-Р ДРАГОМИР ИВАНОВ
Промяна предмет на дейност
- УПРАЖНЯВАНЕ НА ЧАСТНА ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКА ПРАКТИКА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ДИАГНОСТИЧНА И ЛЕЧЕБНА ДЕЙНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УЧАСТЪКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЪРЖАВНАТА ПРОФИЛАКТИЧНА ПРОГРАМА, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СЛЕД СНАБДЯВАНЕ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИИ, КАКТО И ТЪРГОВИЯ С РЕГИСТРИРАНИ ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ, СЛЕД ПРИДОБИВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ.
+ Упражняване на частна ветеринарномедицинска практика и извършване на диагностична и лечебна дейност на територията на участъка, съгласно действащото законодателство след снабдяване със съответните лицензии, както и търговия с регистрирани ветеринарномедицински препарати, след придобиване на съответните разрешителни, организиране и провеждане на музикални фолклорни мероприятия и фестивали, организиране и ръководство на клубове и ансамбли за народни танци, обучение и курсове по автентичен български фолклор, създаване на танцови и музикални произведения, сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма