Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГАЗПРОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200634558
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 6, 2009 17:09
Наименование
ГАЗПРОМ
Транслитерация
GAZPROM
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. ХАН АСПАРУХ, 20, бл. 2, вх. А, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛ И ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С ГАЗ, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЕНЦИНОСТАНЦИИ И ГАЗОСТАНЦИИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕ... ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛ И ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С ГАЗ, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЕНЦИНОСТАНЦИИ И ГАЗОСТАНЦИИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕРИ ЦВЕТАНОВ АСЕНОВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕРИ ЦВЕТАНОВ АСЕНОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГАЗПРОМ ЕООД на латиница "GAZPROM" с ЕИК/ПИК 200634558 е основана на 6 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЦИКО ОЙЛ", но на 9 Април 2012 година то бива сменено на сегашното "ГАЗПРОМ". Седалището на компанията се намира в гр. Видин, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - December 19, 2020 10:49

Хронология

2009-03-06
Регистрация на фирмата

2011-12-09
Промяна наименование
Името се сменя от ЦИКО ОЙЛ на СТАРТ БГ 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ, 11, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ПОЗИТАНО, 14, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2012-04-09
Промяна наименование
Името се сменя от СТАРТ БГ 1 на ГАЗПРОМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ПОЗИТАНО, 14, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. ХАН АСПАРУХ, 20, бл. 2, вх. А, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛ И ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С ГАЗ, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЕНЦИНОСТАНЦИИ И ГАЗОСТАНЦИИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛ И ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С ГАЗ, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЕНЦИНОСТАНЦИИ И ГАЗОСТАНЦИИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2012-04-12

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма