Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕНИВ ЛЕНД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200635980
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 9, 2009 14:41
Наименование
ДЕНИВ ЛЕНД
Транслитерация
DENIV LEND LTD
Оборот
28,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Трявна, УЛ."ХРИСТО БОТЕВ", 17 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
93.21 - Дейност на увеселителни и тематични паркове
Предмет на дейност
Извършване на социални дейности и услуги с основна цел измеримо, положително социално въздействие на потребителите, а не генериране на печалба за собствениците на дружеството, чрез предоставяне... Извършване на социални дейности и услуги с основна цел измеримо, положително социално въздействие на потребителите, а не генериране на печалба за собствениците на дружеството, чрез предоставяне на услуги и производство на стоки, който генерират социална възвръщаемост. За постигането на този резултат ще се използват методи за производство на стоки или услуги, който да въплъщават основната социална цел. Извършването на социални услуги ще се извършва само и единствено след вписване в регистъра към Агенция за социално подпомагане, а когато се предоставят услуги на деца под 18-годишна възраст, само след издаване на лиценз от Държавна агенция за закрила на детето и вписване в регистър на АСП. Предоставяне на услуги свързани с културни и развлекателни мероприятия, анимация свързана със спорт и организиране на свободното време; консултански услуги; производство и търговия; други дейности незабранени със закон. Дружеството има за предмет и цел да развива и надгражда капацитета на работният екип за реализиране на пълният му потенциал, за да осигури качество и ефективност на предоставяните услуги и устойчиво развитие. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИРА ЦАНЕВА ЦАНЕВА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДЕНЧО ВЕСЕЛИНОВ МИНЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КРАСИМИРА ЦАНЕВА ЦАНЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИРА ЦАНЕВА ЦАНЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 28,000 -17.65% - -
2020 34,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕНИВ ЛЕНД ЕООД на латиница "DENIV LEND LTD" с ЕИК/ПИК 200635980 е основана на 9 Март 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Трявна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 28,000 лв.

Хронология

2009-03-09
Регистрация на фирмата

2016-12-13
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВО; АТРАКЦИОННИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СТРОИТЕЛНИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ УСЛУГИ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ; ПРОЕКТИРАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С МЕБЕЛИ И МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ; ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ; ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ И ТУРИЗЪМ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РАЗРЕШЕНА ЖИВОТИНСКА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ПРОИЗВОДСТВО И ИЗКУПУВАНЕ НА ОХЛЮВИ И БИЛКИ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА, ВНОС И ИЗНОС НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ЦИГАРИ, АЛКОХОЛ /ПРИ СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНОВИЯ РЕЖИМ/; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТЪРГОВЕ, БАЗАРИ, ИЗЛОЖБИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕКЛАМНА /БЕЗ КНИГОПЕЧАТ И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ/; ОБРАЗОВАТЕЛНИ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИОННИ КУРСОВЕ /БЕЗ ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТ ЗА ПРАВОСПОСОБНОСТ/; ПОДДЪРЖАНЕ НА ТЕЛЕВИЗИОННА, АУДИО И ВИДЕО ТЕХНИКА; ТРАНСПОРТ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА; ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Извършване на социални дейности и услуги с основна цел измеримо, положително социално въздействие на потребителите, а не генериране на печалба за собствениците на дружеството, чрез предоставяне на услуги и производство на стоки, който генерират социална възвръщаемост. За постигането на този резултат ще се използват методи за производство на стоки или услуги, който да въплъщават основната социална цел. Извършването на социални услуги ще се извършва само и единствено след вписване в регистъра към Агенция за социално подпомагане, а когато се предоставят услуги на деца под 18-годишна възраст, само след издаване на лиценз от Държавна агенция за закрила на детето и вписване в регистър на АСП. Предоставяне на услуги свързани с културни и развлекателни мероприятия, анимация свързана със спорт и организиране на свободното време; консултански услуги; производство и търговия; други дейности незабранени със закон. Дружеството има за предмет и цел да развива и надгражда капацитета на работният екип за реализиране на пълният му потенциал, за да осигури качество и ефективност на предоставяните услуги и устойчиво развитие.

2023-11-29
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма