Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГОР 09 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200644132
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 13, 2009 10:08
Наименование
ГОР 09
Транслитерация
GOR 09 LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Приморско, Стара планина, 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия на едро и дребно на вътрешния и външния пазар, внос и износ на всички разрешени стоки, материали, суровини и машини. Транспортна дейност. Покупко-продажба, отдаване под... Производство и търговия на едро и дребно на вътрешния и външния пазар, внос и износ на всички разрешени стоки, материали, суровини и машини. Транспортна дейност. Покупко-продажба, отдаване под наем на имущество и сделки с недвижими имоти. Инвестиционна дейност, туризъм и ресторантьорство. Маркетинг и реклама. Извършване на всякаква производствена, търговска, стопанска и друга дейност, която не е забранена от закона, а когато се изсква лиценз или разрешение - след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСЕН ЙОРДАНОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОСЕН ЙОРДАНОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГОР 09 ЕООД на латиница "GOR 09 LLC" с ЕИК/ПИК 200644132 е основана на 13 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Приморско, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2009-03-13
Регистрация на фирмата

2016-03-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 4, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Приморско, Стара планина, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на едро и дребно на вътрешния и външния пазар, внос и износ на всички разрешени стоки, материали, суровини и машини. Транспортна дейност. Покупко-продажба, отдаване под наем на имущество и сделки с недвижими имоти. Инвестиционна дейност, туризъм и ресторантьорство. Маркетинг, информация и реклама. Извършване на всякаква производствена, търговска, стопанска и друга дейност, която не е забранена от закона. Акогато се изсква лиценз или разрешение - след получаването им.
+ Производство и търговия на едро и дребно на вътрешния и външния пазар, внос и износ на всички разрешени стоки, материали, суровини и машини. Транспортна дейност. Покупко-продажба, отдаване под наем на имущество и сделки с недвижими имоти. Инвестиционна дейност, туризъм и ресторантьорство. Маркетинг и реклама. Извършване на всякаква производствена, търговска, стопанска и друга дейност, която не е забранена от закона, а когато се изсква лиценз или разрешение - след получаването им.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма