Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БФК КАПИТАЛ ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200652257
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 18, 2009 14:43
Наименование
БФК КАПИТАЛ ГРУП
Транслитерация
BFK KAPITAL GROUP LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ХОТЕЛ "ДИАНА 1", ет. 7, ОФИС 72 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
експертиза, диагностика, дефектоскопия и анализ на енергетиката, промишлеността, строителството, медицината и други области с използване на методите на термографията, ехологията и други. В... експертиза, диагностика, дефектоскопия и анализ на енергетиката, промишлеността, строителството, медицината и други области с използване на методите на термографията, ехологията и други. Внос, износ, бартерни , реекспортни, обменни, суичови и компесационни сделки. Представителство и посредничество. Научни изследвания, . Проектиране, консултации и услуги. Производство на стоки и услуги. Търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция. Рекламна и издателска дейност. Транспортна и спедиторска дейност. Стоителство и свързаните с това услуги, лизинг, инженеринг. Търговия на едро и дребно с дрогериини артикули, козметични и лекарствени следства и консумативи. Всяка друга дейност в страната и чужбина, незабранена със закон / след съответните лицензи, разрешителни и регистрации за всички визирани дейности, когато такива се изискват/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ КИСЕЛКОВ (свързан с 13 фирми)
Съдружник: Беким Красничи 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Лъчезар Иванов Киселков 1,700.00 лв - 34.00% дял (свързан с 13 фирми)
Съдружник: Фитим Малокай 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ КИСЕЛКОВ (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БФК КАПИТАЛ ГРУП ООД на латиница "BFK KAPITAL GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 200652257 е основана на 18 Март 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГРУПА ЗА ТЪРГОВИЯ С ЕНЕРГИЯ ИНЕРГИЯ", но на 29 Юни 2016 година то бива сменено на сегашното "БФК КАПИТАЛ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2009-03-18
Регистрация на фирмата

2011-06-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ХОТЕЛ " ДИАНА 1", ет. 7 ОФИС 72
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ХОТЕЛ "ДИАНА 1", ет. 7, ОФИС 72
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2016-06-29
Промяна наименование
Името се сменя от ГРУПА ЗА ТЪРГОВИЯ С ЕНЕРГИЯ ИНЕРГИЯ на БФК КАПИТАЛ ГРУП
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ КИСЕЛКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ИЗТОК СОТОШЕК - 2500 лв - 50.00% дял
+ Фитим Малокай - 1650 лв - 33.00% дял
+ Лъчезар Иванов Киселков - 1700 лв - 34.00% дял
+ Беким Красничи - 1650 лв - 33.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВНОС, ИЗНОС, БАРТЕРНИ, РЕЕКСПОРТНИ, ОБМЕННИ, СУИЧОВИ И КОМПЕНСАЦИОННИ СДЕЛКИ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ; ПРОЕКТИРАНЕ, КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПРОМИШЛЕНА ПРОДУКЦИЯ; РЕКЛАМНА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ; СТРОИТЕЛСТВО И СВЪРЗАНИТЕ С ТОВА УСЛУГИ, ЛИЗИНГ, ИНЖЕНЕРИНГ.
+ експертиза, диагностика, дефектоскопия и анализ на енергетиката, промишлеността, строителството, медицината и други области с използване на методите на термографията, ехологията и други. Внос, износ, бартерни , реекспортни, обменни, суичови и компесационни сделки. Представителство и посредничество. Научни изследвания,. Проектиране, консултации и услуги. Производство на стоки и услуги. Търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция. Рекламна и издателска дейност. Транспортна и спедиторска дейност. Стоителство и свързаните с това услуги, лизинг, инженеринг. Търговия на едро и дребно с дрогериини артикули, козметични и лекарствени следства и консумативи. Всяка друга дейност в страната и чужбина, незабранена със закон / след съответните лицензи, разрешителни и регистрации за всички визирани дейности, когато такива се изискват/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма