Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА - ЖАКА ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
200663983
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 27, 2009 13:12
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА - ЖАКА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бл. 24, вх. Е Виж на картата
Има 84 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА; ИЗВЪРШВА... ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА; ИЗВЪРШВАНЕ НА СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ С И ОТ ТЯХ СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ ПО ЧЛ.13 ОТ ВЗ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЖУЛИЕН ПЕТРОВ РИКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЖУЛИЕН ПЕТРОВ РИКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА - ЖАКА ЕООД с ЕИК/ПИК 200663983 е основана на 27 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЖАКА", но на 23 Февруари 2012 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА - ЖАКА". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - February 24, 2016 09:49
Годишен финансов отчет - February 17, 2015 15:48
Годишен финансов отчет - February 11, 2014 08:34
Годишен финансов отчет - February 23, 2012 13:28
Годишен финансов отчет - July 25, 2011 12:50
Годишен финансов отчет - May 27, 2011 18:43

Хронология

2009-03-27
Регистрация на фирмата

2012-02-23
Промяна наименование
Името се сменя от ЖАКА на ЗАЛОЖНА КЪЩА - ЖАКА
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА, ТУРОПЕРАТОРСКА, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОНА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОНСУЛТАНТСКИ И ФИНАНСОВО-СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ОБРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, ОКАЗИОННА И ЗАЛОЖНА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗ НА СТОКИ, ХОРА И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС СОБСТВЕН И/ИЛИ НАЕТ ТРАНСПОРТ, ПРОЕКТИРАНЕ, РЕМОНТ И СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ.
+ ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАЛОЖНИ КЪЩИ, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ /И В ТОЗИ СМИСЪЛ СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ СПОРЕД ВАЛУТНИЯ ЗАКОН, СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА/; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ГОРНАТА ДЕЙНОСТ; ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО Е НЕОБХОДИМО ИЗДАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ, ЩЕ БЪДАТ ОСЪЩЕСТВЯВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ.

2016-02-26
Промяна предмет на дейност
- ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАЛОЖНИ КЪЩИ, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ /И В ТОЗИ СМИСЪЛ СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ СПОРЕД ВАЛУТНИЯ ЗАКОН, СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА/; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ГОРНАТА ДЕЙНОСТ; ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО Е НЕОБХОДИМО ИЗДАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ, ЩЕ БЪДАТ ОСЪЩЕСТВЯВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ.
+ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА; ИЗВЪРШВАНЕ НА СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ С И ОТ ТЯХ СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ ПО ЧЛ.13 ОТ ВЗ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма