Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д -Р МИЛЕНА МОЛЛОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200680139
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 10, 2009 16:44
Наименование
Д -Р МИЛЕНА МОЛЛОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Акация, 13, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ и снабдяване с инструменти и материали необходими за практиката.... Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ и снабдяване с инструменти и материали необходими за практиката. прочети още скрии
Физически лица търговци
МИЛЕНА ВЕСЕЛИНОВА МОЛЛОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д -Р МИЛЕНА МОЛЛОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ ЕТ с ЕИК/ПИК 200680139 е основана на 10 Април 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "Д -р Милена Моллова", но на 10 Юли 2009 година то бива сменено на сегашното "Д -Р МИЛЕНА МОЛЛОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Хронология

2009-04-10
Регистрация на фирмата

2009-07-10
Промяна наименование
Името се сменя от Д -р Милена Моллова на Д -Р МИЛЕНА МОЛЛОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на извънбилнична помощ по дентална медицина, както и свързаните с нея сделки и услуги, незабранени от закона, като същите ще се извършват в страната и чужбина. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен обработен вид, производство на стоки с цел продажба. Производство на хрзнителни стоки и търговия с тях. Обществено хранене. Производство на текстилни изделия и търговия с тях, шиене на ишлеме. Счетоводство и заверка на годишни счетоводни отчети и представянето и админисрирането им пред нужните органи. Производство, изкупуване, преработка и пласмент на селско стопанска продукция от всякакъв произход. Представителство и посредничество на чуждестранни и български физически и юридически лица и консултации. Разкриване на магазини и складове, ресторантьорство и хотелиерство извън на чл.2 т.3 от ТЗ, маркетинг, дизайн в страната и чужбина, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки. Външно търговски импорт - експортни и бартерни сделки. Участие в холдинги. Тур - операторска дейност.
+ Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ и снабдяване с инструменти и материали необходими за практиката.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма