Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХОУЛХАРТЕД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200686252
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 16, 2009 10:40
Наименование
ХОУЛХАРТЕД
Транслитерация
„WHOLEHEARTED” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 9, вх. 2, ет. 6 Виж на картата
Има 54 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и продукция на изкуството във всичките му жанрове - театър, кино, опера, балет, съвременен танц, музика, пеене, изобразително изкуство, скулптура. Организи... Създаване, разпространение и продукция на изкуството във всичките му жанрове - театър, кино, опера, балет, съвременен танц, музика, пеене, изобразително изкуство, скулптура. Организиране и провеждане на кастинги, конкурси, обучения. Организиране на танцови клубове и школи по танци. Импресарска дейност. Декорация на сценични костюми, абитуриентски, сватбени и вечерни тоалети с кристали и други продукти. Производство, покупка и търговия с мебели и други стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Селски туризъм. Интериорен дизайн, рекламна, комисионна, спедиционна, складова и транспортна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически или юридически лица, внос и износ на стоки, както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Цвета Красимирова Цочева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛАМБРИНА ХАРАЛАМБИЕВА ЦОЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХОУЛХАРТЕД ЕООД на латиница "„WHOLEHEARTED” LTD" с ЕИК/ПИК 200686252 е основана на 16 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САЛОН СВАРОВСКИ", но на 2 Декември 2020 година то бива сменено на сегашното "ХОУЛХАРТЕД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-04-16
Регистрация на фирмата

2009-12-08
Промяна наименование
Името се сменя от САЛОН СВАРОВСКИ на КРИСТАЛ САЛОН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 9, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 9, вх. 2, ет. 6

2020-12-02
Промяна наименование
Името се сменя от КРИСТАЛ САЛОН на ХОУЛХАРТЕД
Промяна предмет на дейност
- ДЕКОРАЦИЯ НА СЦЕНИЧНИ КОСТЮМИ, АБИТУРЕНСКИ, СВАТБЕНИ И ВЕЧЕРНИ ТОАЛЕТИ С КРИСТАЛИ И ДРУГИ ПРОДУКТИ НА СВАРОВСКИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С МЕБЕЛИ И ДРУГИ ПРОДУКТИ НА СВАРОВСКИ, ТАНЦОВИ КЛУБОВЕ И ШКОЛИ ПО ТАНЦИ, СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВЪТРЕШЕН И ВЪНШЕН ДИЗАЙН, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОН.
+ Създаване, разпространение и продукция на изкуството във всичките му жанрове - театър, кино, опера, балет, съвременен танц, музика, пеене, изобразително изкуство, скулптура. Организиране и провеждане на кастинги, конкурси, обучения. Организиране на танцови клубове и школи по танци. Импресарска дейност. Декорация на сценични костюми, абитуриентски, сватбени и вечерни тоалети с кристали и други продукти. Производство, покупка и търговия с мебели и други стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Селски туризъм. Интериорен дизайн, рекламна, комисионна, спедиционна, складова и транспортна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически или юридически лица, внос и износ на стоки, както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма