Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОЖЕВСКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200696218
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 24, 2009 15:13
Наименование
РОЖЕВСКА
Транслитерация
ROZHEVSKA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, УЛ."Генерал Данаил Николаев", 76 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен и обработен вид, продажба н... покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен и обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, транспортни услуги, услуги по обработка на метали и метални изделия, както и всякакви други дейности незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛКО ПЕТРИНОВ РОЖЕВСКИ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИЛКО ПЕТРИНОВ РОЖЕВСКИ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОЖЕВСКА ЕООД на латиница "ROZHEVSKA" с ЕИК/ПИК 200696218 е основана на 24 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-04-24
Регистрация на фирмата

2011-01-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, УЛ.КАПИНА, 26, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, УЛ."Генерал Данаил Николаев", 76
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА, ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ, МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, ТЪРГОВИЯ С МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ПАРФЮМЕРИЯ И КОЗМЕТИКА, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен и обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, транспортни услуги, услуги по обработка на метали и метални изделия, както и всякакви други дейности незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма