Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРИЙН ПЕПЪР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200702468
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 29, 2009 17:42
Наименование
ГРИЙН ПЕПЪР
Транслитерация
GREEN PEPPER EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, СТЕФАН КАРАДЖА, 8, ет. 4 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Обучение и подготовка на кадри, квалификация и преквалификация, лекционна, програмна и информационна дейност; издателска дейност; преводи и легализации; външно- и вътрешнотърговска дейност с вся... Обучение и подготовка на кадри, квалификация и преквалификация, лекционна, програмна и информационна дейност; издателска дейност; преводи и легализации; външно- и вътрешнотърговска дейност с всякакъв вид стоки и услуги; технологична, развойна, инженерингова, производствена, приложна и търговска дейност, международен и вътрешен транспорт, спедиция, таксиметрови услуги; туризъм, хотелиерска дейност; представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина, консултантска и комисионна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯВОР МИХАЙЛОВ МИНДОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КЛИМЕНТ ХРИСТОВ ХРИСТОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРИЙН ПЕПЪР ЕООД на латиница "GREEN PEPPER EOOD" с ЕИК/ПИК 200702468 е основана на 29 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-04-29
Регистрация на фирмата

2009-10-21
Промяна предмет на дейност
- Обучение и подготовка на кадри, квалификация и преквалификация, лекционна, програмна и информационна дейност; издателска дейност; преводи и легализации; външно- и вътрешнотърговска дейност с всякакъв вид стоки и услуги; технологична, развойна, производствена, приложна и търговска дейност, международен и вътрешен транспорт, спедиция, таксиметрови услуги; туризъм, хотелиерска дейност; представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина, консултантска, комисионна, предприемаческа, импресарска, рекламна, маркетингова и инженерингова дейност, както и всякаква друга дейност със стоки и услуги, незабранени със закон.
+ Обучение и подготовка на кадри, квалификация и преквалификация, лекционна, програмна и информационна дейност; издателска дейност; преводи и легализации; външно- и вътрешнотърговска дейност с всякакъв вид стоки и услуги; технологична, развойна, инженерингова, производствена, приложна и търговска дейност, международен и вътрешен транспорт, спедиция, таксиметрови услуги; туризъм, хотелиерска дейност; представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина, консултантска и комисионна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.

2014-08-14

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма