Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСТУР ТРАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200712850
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200712850 от 2011-03-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 13, 2009 15:17
Наименование
АСТУР ТРАНС
Транслитерация
ASTUR TRANS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Гецово, ул. ИВАН ВАЗОВ, 65 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
обучение на водачи на моторни превозни средства (МПС), обучение на лица занимаващи се с превоз на опасни товари; обучение на водачи на автомобили за превоз на пътници и товари; организиране и провеж... обучение на водачи на моторни превозни средства (МПС), обучение на лица занимаващи се с превоз на опасни товари; обучение на водачи на автомобили за превоз на пътници и товари; организиране и провеждане на курсове за придобиване на професионална квалификация в областта на превоза на пътници и товари; обучение за придобиване на провоспособност за работа със земеделска и горска техника; търговска дейност в страната и чужбина с всички разрешени от закона стоки, в първоначален, обработен или преработен вид; търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; посредничество и комисионерство; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска прудукция; търговия с резерви части за лекотоварни и тежкотоварни автомобили; предоставяне на автомобили под наем (рент-а-кар); транспортна дейност със собствен или нает транспорт (таксиметрови услуги); дейности по Закона за туризма, в т.ч. хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска дейност, както и всякаква друга дейност, разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТИХОМИР ЙОРДАНОВ ХРИСТОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТЪР НЕДЕЛЧЕВ ДИМИТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ТИХОМИР ЙОРДАНОВ ХРИСТОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТИХОМИР ЙОРДАНОВ ХРИСТОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСТУР ТРАНС ЕООД на латиница "ASTUR TRANS" с ЕИК/ПИК 200712850 е основана на 13 Май 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НИКИ 88 М", но на 15 Септември 2011 година то бива сменено на сегашното "АСТУР ТРАНС". Седалището на компанията се намира в с. Гецово, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2009-05-13
Регистрация на фирмата

2011-03-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200712850 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-03-21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; РЕЕКСПОРТ; ВНОС; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ПРОИЗВОДСТВО И ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И СТОКИ ЗА БИТА, АВТОМОБИЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ; ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ; МНОГОСТРАННИ И ОБВЪРЗВАЩИ СДЕЛКИ; ЛИЗИНГ; МАРКЕТИНГ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; НОУ - ХАУ; ИНВЕСТИЦИОННА ДЕЙНОСТ; РЕНТА - КАР; ОБУЧЕНИЕ НА ВОДАЧИ НА МПС, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ. ДРУЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА РАЗВИВА И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ обучение на водачи на моторни превозни средства (МПС), обучение на лица занимаващи се с превоз на опасни товари; обучение на водачи на автомобили за превоз на пътници и товари; организиране и провеждане на курсове за придобиване на професионална квалификация в областта на превоза на пътници и товари; обучение за придобиване на провоспособност за работа със земеделска и горска техника; търговска дейност в страната и чужбина с всички разрешени от закона стоки, в първоначален, обработен или преработен вид; търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; посредничество и комисионерство; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска прудукция; търговия с резерви части за лекотоварни и тежкотоварни автомобили; предоставяне на автомобили под наем (рент-а-кар); транспортна дейност със собствен или нает транспорт (таксиметрови услуги); дейности по Закона за туризма, в т.ч. хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска дейност, както и всякаква друга дейност, разрешена от закона.

2011-09-15
Промяна наименование
Името се сменя от НИКИ 88 М на АСТУР ТРАНС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, бл. 25, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Гецово, ул. ИВАН ВАЗОВ, 65
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2015-05-20
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-03-02
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма