Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Голд Инвестмънт Груп АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200738927
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200738927 от 2013-03-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 2, 2009 18:16
Наименование
Голд Инвестмънт Груп
Транслитерация
Gold Investment Group AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 103, ет. 1 Виж на картата
Има 308 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тя по занятие; внос, износ, търговия на едро и дребно; търговско представителство; сделки на придобиване, управление и разпорежд... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тя по занятие; внос, износ, търговия на едро и дребно; търговско представителство; сделки на придобиване, управление и разпореждане с дялове, акции от други дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Михаилс Суботинс (свързан с 2 фирми)
Юрис Никулковс (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
100,000 лева (100,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Голд Инвестмънт Груп АД на латиница "Gold Investment Group AD" с ЕИК/ПИК 200738927 е основана на 2 Юни 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БОГАТСА.КОМ", но на 25 Октомври 2016 година то бива сменено на сегашното "Голд Инвестмънт Груп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100,000 лева.

Хронология

2009-06-02
Регистрация на фирмата

2010-01-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ИНЖ. ИВАН ИВАНОВ, 70А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Черни връх, 32А, ет. 1

2010-05-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Черни връх, 32А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 103, ет. 1

2011-12-14
Промяна наименование
Името се сменя от БОГАТСА.КОМ на Ипократис Хелт Инвестмънт
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ; СЪЗДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ЗА ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, МАГАЗИНИ И ВЕРИГА ОТ МАГАЗИНИ ЗА ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ФРАНЧАЙЗИНГ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И КОМИСИОНЕРСТВО, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА
+ Внос, износ, търговия на едро и дребно със стоки и продукти; машини и оборудване; търговско представителство; сделки на придобиване, управление и разпореждане с дялове, акции от други дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.

2013-03-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200738927 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-10-25
Промяна наименование
Името се сменя от Ипократис Хелт Инвестмънт на Голд Инвестмънт Груп
Промяна предмет на дейност
- Внос, износ, търговия на едро и дребно със стоки и продукти; машини и оборудване; търговско представителство; сделки на придобиване, управление и разпореждане с дялове, акции от други дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тя по занятие; внос, износ, търговия на едро и дребно; търговско представителство; сделки на придобиване, управление и разпореждане с дялове, акции от други дружества, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма