Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Опортюнити България Инвестмънт АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200741300
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200741300 от 2013-07-22 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
June 4, 2009 11:51
Наименование
Опортюнити България Инвестмънт
Транслитерация
Opportunity Bulgaria Investment AD
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Княгиня Мария Луиза, 19, ет. 1 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
35.11 - Производство на електрическа енергия
Предмет на дейност
Търговско посредничество и представителство; придобиване, управление и разпореждане с дялове и/или акции в български и чуждестранни търговски дружества; предоставяне на финансиране на дружества, в... Търговско посредничество и представителство; придобиване, управление и разпореждане с дялове и/или акции в български и чуждестранни търговски дружества; предоставяне на финансиране на дружества, в които дружеството участва; придобиване, разпореждане и замяна на недвижими имоти; проектиране, строителство и други съпътстващи дейности; отдаване под наем и управление на недвижими имоти; изграждане на съоръжения за техническа обработка на земеделски продукти във връзка с разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти за производство, дистрибуция и търговия с енергия от различни източници; участие в изграждането на мрежи за разпространение на енергия от различни източници, както и извършването на всякаква друга дейност и предоставяне на услуги, незабранени от закона. В случай, че за извършването на определена дейност или предоставянето на услуга се изисква разрешение, лицензия, вписване в регистър или получаване на съгласие, Дружеството предприема извършването и/или предоставянето на тези дейности и/или услуги след тяхното получаване, освен ако законът не позволява извършването и/или предоставянето им преди това. прочети още скрии
Съвет на директорите
Иван Илиев Янев (свързан с 6 фирми)
ДАНИЕЛ СТЕФАНОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 4 фирми)
ГЕРГАНА КРУМОВА АТАНАСОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
10,199,999 лева (10,199,999 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 4 100%
2020 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Опортюнити България Инвестмънт АД на латиница "Opportunity Bulgaria Investment AD" с ЕИК/ПИК 200741300 е основана на 4 Юни 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИТА България Енерджи Инвестмънтс", но на 28 Декември 2012 година то бива сменено на сегашното "Опортюнити България Инвестмънт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,199,999 лева.

Хронология

2009-06-04
Регистрация на фирмата

2010-07-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Инж. Иван Иванов, 70, вх. 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, "Джеймс Баучер", 103, ет. 1

2012-06-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, "Джеймс Баучер", 103, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, "Дамян Груев", 1, ет. 4

2012-12-28
Промяна наименование
Името се сменя от ИТА България Енерджи Инвестмънтс на Опортюнити България Инвестмънт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, "Дамян Груев", 1, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Славянска, 29А, ет. 2

2013-04-03
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на съоръжения за техническа обработка на земеделски продукти във връзка с разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти за производство, дистрибуция и търговия с енергия от различни източници, участие в изграждането на мрежи за разпространение на енергия от различни източници; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества със сходен предмет на дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.
+ Търговско посредничество и представителство; придобиване, управление и разпореждане с дялове и/или акции в български и чуждестранни търговски дружества; предоставяне на финансиране на дружества, в които дружеството участва; придобиване, разпореждане и замяна на недвижими имоти; проектиране, строителство и други съпътстващи дейности; отдаване под наем и управление на недвижими имоти; изграждане на съоръжения за техническа обработка на земеделски продукти във връзка с разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти за производство, дистрибуция и търговия с енергия от различни източници; участие в изграждането на мрежи за разпространение на енергия от различни източници, както и извършването на всякаква друга дейност и предоставяне на услуги, незабранени от закона. В случай, че за извършването на определена дейност или предоставянето на услуга се изисква разрешение, лицензия, вписване в регистър или получаване на съгласие, Дружеството предприема извършването и/или предоставянето на тези дейности и/или услуги след тяхното получаване, освен ако законът не позволява извършването и/или предоставянето им преди това.

2013-07-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200741300 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2016-06-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Славянска, 29А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. ГЕОРГ ВАШИНГТОН, 19, ет. 1

2017-06-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. ГЕОРГ ВАШИНГТОН, 19, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Княгиня Мария Луиза, 19, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма