Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАНТРЕЙД АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200753142
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200753142 от 2011-05-26 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
June 16, 2009 07:03
Наименование
ТАНТРЕЙД
Транслитерация
TANTRADE
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, УЛ. "ТРИАДИЦА", 6 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; сделки с недвижими имоти; търговско представителство /без процесуално/, посредн... Вътрешна и външна търговия, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; сделки с недвижими имоти; търговско представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска и комисионна дейност, консултантска, проектантска дейност и реализация на проекта и инсталации за възобновяеми енергийни източници, проектиране, доставка и изграждане на инсталации и съоръжения за производство на енергия и други продукти чрез преработка на първична и вторична биомаса от растителни и животински отпадъци и продукти. прочети още скрии
Съвет на директорите
ЮРИЙ ДИМИТРОВ БАЛЧЕВ (свързан с 9 фирми)
ЗОРНИЦА ГЕОРИГИЕВА ДЖАМБАЗКА (свързан с 1 фирма)
ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ТОДОРОВ (свързан с 6 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (12,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАНТРЕЙД АД на латиница "TANTRADE" с ЕИК/ПИК 200753142 е основана на 16 Юни 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12,500 лева.

Хронология

2009-06-16
Регистрация на фирмата

2011-05-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200753142 на основание друго от ЗДДС

2011-07-30
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/ БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КОНСУЛТАНТСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ.
+ Вътрешна и външна търговия, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; сделки с недвижими имоти; търговско представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, консултантска и комисионна дейност, консултантска, проектантска дейност и реализация на проекта и инсталации за възобновяеми енергийни източници, проектиране, доставка и изграждане на инсталации и съоръжения за производство на енергия и други продукти чрез преработка на първична и вторична биомаса от растителни и животински отпадъци и продукти.

2016-04-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Червен бряг, ИНДУСТРИАЛЕН КВАРТАЛ
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, УЛ. "ТРИАДИЦА", 6

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма