Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

С.Г. НОРД ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200765018
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 27, 2009 09:49
Наименование
С.Г. НОРД ГРУП
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. ЛОЗЕН ПЛАНИНА, 48, вх. 2, ет. 4 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
5610 - Дейност на ресторанти и заведения бързо обслужване
Предмет на дейност
Търговия на дребно и едро с хранителни, промишлени и всякакви видове други стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, предприемаческа, превозна, хотелиерска, ... Търговия на дребно и едро с хранителни, промишлени и всякакви видове други стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, предприемаческа, превозна, хотелиерска, туристическа, комисионна, транспортна, товаро-разтоварна, таксиметрова строително-монтажна, забавни и спортни игри и съоръжения, информационна, рекламна, снабдителска складова, ресторантьорство, спортни и счетоводни услуги на населението. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНЕЛИЯ АНГЕЛОВА АНДРЕЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНЕЛИЯ АНГЕЛОВА АНДРЕЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма С.Г. НОРД ГРУП ЕООД с ЕИК/ПИК 200765018 е основана на 27 Юни 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-06-27
Регистрация на фирмата

2014-01-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.Алея Бели брези, 10, вх. 2, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. ЛОЗЕН ПЛАНИНА, 48, вх. 2, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Външно и вътрешно търговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, туристически услуги в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, програмна и рекламна дейност, придобиване на недвижими имоти за собствени на Дружеството нужди и продажбата им с цел печалба; рекламна, комисионна дейност; цедиране и цесиране; събиране на банкови задължения както и междуфирмени; посредничество при кредитиране /лицензионните дейности ще се осъществяват след получаване на съответните лицензии и разрешителни/; както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Търговия на дребно и едро с хранителни, промишлени и всякакви видове други стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, предприемаческа, превозна, хотелиерска, туристическа, комисионна, транспортна, товаро-разтоварна, таксиметрова строително-монтажна, забавни и спортни игри и съоръжения, информационна, рекламна, снабдителска складова, ресторантьорство, спортни и счетоводни услуги на населението.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма