Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВДЛ бус енд коуч България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200770152
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200770152 от 2009-08-05 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 9, 2009 15:02
Наименование
ВДЛ бус енд коуч България
Транслитерация
VDL bus and coach Bulgaria ООД
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Мария Луиза, 80, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Внос, износ и търговия с фабрично нови и употребявани леки, товарни и пътнически автомобили и моторни превозни средства, консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, туристичес... Внос, износ и търговия с фабрично нови и употребявани леки, товарни и пътнически автомобили и моторни превозни средства, консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, туристически услуги, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, транспортна, спедиторска, комисионна, спедиционна, производствена дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически и юридически лица в България и чужбина и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Венциславов Данаилов (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Владимир Владимиров Бакалов 250.00 лв - 5.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Николай Венциславов Данаилов 4,750.00 лв - 95.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Венциславов Данаилов (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВДЛ бус енд коуч България ЕООД на латиница "VDL bus and coach Bulgaria ООД" с ЕИК/ПИК 200770152 е основана на 9 Юли 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-07-09
Регистрация на фирмата

2009-07-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Мария Луиза, 80
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Мария Луиза, 80, ет. 1

2009-08-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200770152 на основание друго от ЗДДС

2010-05-15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2013-03-11
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, туристически услуги, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, транспортна, спедиторска, комисионна, спедиционна, производствена дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически и юридически лица в България и чужбина и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.
+ Внос, износ и търговия с фабрично нови и употребявани леки, товарни и пътнически автомобили и моторни превозни средства, консултантска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, туристически услуги, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, транспортна, спедиторска, комисионна, спедиционна, производствена дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически и юридически лица в България и чужбина и всяка друга дейност, незабранена от българското законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма