Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДПК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200771560
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 10, 2009 19:38
Наименование
ДПК
Транслитерация
DPK ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 23, ет. 3 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, в т.ч. селскостопанско производство и животно... Производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, в т.ч. селскостопанско производство и животновъдство - извън случаите по чл. 2 т.1 от ТЗ; търговско представителство и посредничество; вътрешна и международна транспортна дейност за превоз на пътници и товари; автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ; туристическа и туроператорска дейност, кетъринг и хотелиерска дейност (извън случаите по чл. 2 т. З от ТЗ); комисионни, спедиционни, строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде, складови сделки; сделки с интелектуална собственост; рекламни, информационни, програмни и всички видове други услуги за населението (извършени под формата на предприятие); лизинг; внос и износ; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; всякаква търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИЙН ФИЛИП КИДД (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИЙН ФИЛИП КИДД (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДПК ЕООД на латиница "DPK ltd." с ЕИК/ПИК 200771560 е основана на 10 Юли 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-07-10
Регистрация на фирмата

2012-02-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ГЕНЕРАЛ ДРАГОМИРОВ, 4, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 23, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба, покупко-продажба и обзавеждане на недвижими имоти, търговия на едро и дребно, магазинна търговия, превозни, комисионерски, транспортни, рекламни, складови и лизингови сделки, външнотърговски сделки, търговски представителство и посредничество, търговско и строително предприемачество, хотелиерство и ресторантьорство, всякакъв вид търговски сделки, допустими от закона.
+ Производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, в т.ч. селскостопанско производство и животновъдство - извън случаите по чл. 2 т.1 от ТЗ; търговско представителство и посредничество; вътрешна и международна транспортна дейност за превоз на пътници и товари; автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ; туристическа и туроператорска дейност, кетъринг и хотелиерска дейност (извън случаите по чл. 2 т. З от ТЗ); комисионни, спедиционни, строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде, складови сделки; сделки с интелектуална собственост; рекламни, информационни, програмни и всички видове други услуги за населението (извършени под формата на предприятие); лизинг; внос и износ; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; всякаква търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма