Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РДС ИНВЕСТ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на October 9, 2017 11:22
ЕИК/ПИК
200775594
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200775594 от 2016-10-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 16, 2009 17:56
Наименование
РДС ИНВЕСТ
Транслитерация
RDS INVEST Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул.Цар Фердинанд, 3, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
41.10 - Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради
Предмет на дейност
Туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, благоустройството, изграждане и управление на инфраструктура за спорт и туризъм; подготовка и организиране на спортни събития в страната и чужбина; разв... Туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, благоустройството, изграждане и управление на инфраструктура за спорт и туризъм; подготовка и организиране на спортни събития в страната и чужбина; развитие и популяризиране на физическото възпитание и на спорта; извършване на услуги съпътстващи спорта и туризма; проучване и проектиране, изграждане и експлоатация на всички видове спортни и туристически обекти (сгради и терени за практикуване на спорт и отдих), както и инвестиране в такива; изграждане и експлоатация на сгради и съоръжения обслужващи различни видове спорт; проектиране, покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; извършване на строително-ремонтна дейност; вътрешно и външнотърговска дейност на едро и дребно; покупки на стоки и вещи в страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; извършване на складови сделки, на сделки с интелектуална собственост, рекламни и консултантски услуги, импресарска дейност в страната и чужбина, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СИМЕОН ВАСИЛЕВ СИМЕОНОВ (свързан с 14 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СИМЕОН ВАСИЛЕВ СИМЕОНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 14 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ ИЛИЕВ ГЕОРГИЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СИМЕОН ВАСИЛЕВ СИМЕОНОВ (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РДС ИНВЕСТ ЕООД на латиница "RDS INVEST Ltd" с ЕИК/ПИК 200775594 е основана на 16 Юли 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР САНСИ", но на 12 Декември 2015 година то бива сменено на сегашното "РДС ИНВЕСТ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-07-16
Регистрация на фирмата

2014-12-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул.Цар Фердинанд, 3, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2015-12-12
Промяна наименование
Името се сменя от МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР САНСИ на РДС ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул.Цар Фердинанд, 3, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул.Цар Фердинанд, 3, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ОКАЗВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПОМОЩ ПО ЧЛ.8, АЛ.1, Т2, Б "В" ОТ ЗАКОНА ЗА ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ, ИЗВЪРШВАЩ ДЕЙНОСТИ ПО ЗДРАВНА ПРОМОЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА И ЕКСПЕРТИЗА НА ВРЕМЕННА НЕРАБОТОСПОСОБНОСТ.
+ Туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, благоустройството, изграждане и управление на инфраструктура за спорт и туризъм; подготовка и организиране на спортни събития в страната и чужбина; развитие и популяризиране на физическото възпитание и на спорта; извършване на услуги съпътстващи спорта и туризма; проучване и проектиране, изграждане и експлоатация на всички видове спортни и туристически обекти (сгради и терени за практикуване на спорт и отдих), както и инвестиране в такива; изграждане и експлоатация на сгради и съоръжения обслужващи различни видове спорт; проектиране, покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; извършване на строително-ремонтна дейност; вътрешно и външнотърговска дейност на едро и дребно; покупки на стоки и вещи в страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; извършване на складови сделки, на сделки с интелектуална собственост, рекламни и консултантски услуги, импресарска дейност в страната и чужбина, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им.

2016-10-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200775594 на основание друго от ЗДДС

2017-10-09
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма