Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНТЕ - 09 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200776625
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 17, 2009 18:57
Наименование
АНТЕ - 09
Транслитерация
ANTE - 09 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 237, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 90 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- РЕСТОРАНТЬОРСТВО
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки, посреднически и комисионерски услуги, пътнически и товарно транспортни услуги в страната и... Вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки, посреднически и комисионерски услуги, пътнически и товарно транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, строително и строително-ремонтни дейности, както и всякакви други търговски дейности, за които няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР ВЕЛКОВ ЗАХАРИЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР ВЕЛКОВ ЗАХАРИЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНТЕ - 09 ЕООД на латиница "ANTE - 09 LTD" с ЕИК/ПИК 200776625 е основана на 17 Юли 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-07-17
Регистрация на фирмата

2014-02-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 20-Б, вх. Б, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 237, вх. А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТНОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ВНОС НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СДЕДСТВА, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, СТОКИ ЗА БИТА, ДРЕХИ, ОБУВКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА, МЕНИДЖМЪНТ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН /СЛЕД ДОПЪЛНИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ, ПОЛУЧАВАНЕ НА РЕЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ ЗА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВАТ ТАКИВА/.
+ Вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки, посреднически и комисионерски услуги, пътнически и товарно транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, строително и строително-ремонтни дейности, както и всякакви други търговски дейности, за които няма законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма