Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИСТЪРН ЮРЪП АДВАЙЗЪРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200785581
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200785581 от 2010-12-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 23, 2009 16:46
Наименование
ИСТЪРН ЮРЪП АДВАЙЗЪРИ
Транслитерация
EASTERN EUROPE ADVISORY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, Оряховско шосе № 34, местност "Гладно Поле" Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия на металургични и механични изделия дори и чрез дъщерни дружества.Покупка, дори и под формата на лизинг, продажба, ремонт и преустройство, строителство и отдаване под ... Производство и търговия на металургични и механични изделия дори и чрез дъщерни дружества.Покупка, дори и под формата на лизинг, продажба, ремонт и преустройство, строителство и отдаване под наем на недвижими имоти от всякакъв вид.За постигането на целите, посочени в предмета на дейност, дружеството може да открива агенции, представителства, да извършва комисионна дейност със или без депозит, да придобива, използва и прехвърля патентни права, ноу-хау и други права върху интелектуална собственост, да извършва проучване на пазара и обработка на данни за своя сметка и за сметка на трети лица, да предоставя и получава лицензии за осъществяване на търговска дейност както и да извършва всички други търговски дейности в рамките на закона –(както и внос-износ), сделки с движими и недвижими имоти, необходими за постигане целите на дружеството.Дружеството може също така, в рамките определени от закона, да приема или предоставя участия в други дружества или предприятия от всякакъв вид имащи сходен или свързан с нейния предмет на дейност или такива, които имат съществено значение за осъществяване предмета му на дейност.Дружеството няма право да предоставя обезпечения или гаранции в полза на трети лица с изключение на тези които касаят с преките му дейности и са в негов интересОрганизиране продажба на пазарите на Източна Европа, Молдова, Русия, Република Чехия, Словакия и тн. и на други пазари, където е възможно да се разшири търговската дейност, както и услуги след продажба, услуги по поддръжка и монтаж, дистрибуция на резервни части и продукти, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на РБългария. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емилия Цветанова Велева (свързан с 4 фирми)
Управител: Бисер Кирилов Начев (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: „Начев 73“ ЕООД 100.00 лв - 100.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "О.М.С.САЛИЕРИ" АД, рег. № 00278230172 в Фирмен регистър Бреша 521,332.00 лв - 521,332.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
"Начев 73" ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИСТЪРН ЮРЪП АДВАЙЗЪРИ ЕООД на латиница "EASTERN EUROPE ADVISORY" с ЕИК/ПИК 200785581 е основана на 23 Юли 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "О.М.С. САЛЕРИ ИСТЪРН ЮРЪП", но на 18 Септември 2018 година то бива сменено на сегашното "ИСТЪРН ЮРЪП АДВАЙЗЪРИ". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2009-07-23
Регистрация на фирмата

2010-12-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200785581 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-12-21

2013-08-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. Мито Орозов, 79
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, Оряховско шосе № 34, местност "Гладно Поле"
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ ПРОДАЖБА НА ПАЗАРИТЕ НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА, МОЛДОВА, РУСИЯ, РЕПУБЛИКА ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ И Т.Н. И НА ДРУГИ ПАЗАРИ, КЪДЕТО Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ РАЗШИРИ ТЪРГОВСКАТА ДЕЙНОСТ, КАКТО И УСЛУГИ СЛЕД ПРОДАЖБА, УСЛУГИ ПО ПОДРЪЖКА И МАНТАЖ, ДИСТРИБУЦИЯ НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ПРОДУКТИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Производство и търговия на металургични и механични изделия дори и чрез дъщерни дружества.Покупка, дори и под формата на лизинг, продажба, ремонт и преустройство, строителство и отдаване под наем на недвижими имоти от всякакъв вид.За постигането на целите, посочени в предмета на дейност, дружеството може да открива агенции, представителства, да извършва комисионна дейност със или без депозит, да придобива, използва и прехвърля патентни права, ноу-хау и други права върху интелектуална собственост, да извършва проучване на пазара и обработка на данни за своя сметка и за сметка на трети лица, да предоставя и получава лицензии за осъществяване на търговска дейност както и да извършва всички други търговски дейности в рамките на закона –(както и внос-износ), сделки с движими и недвижими имоти, необходими за постигане целите на дружеството.Дружеството може също така, в рамките определени от закона, да приема или предоставя участия в други дружества или предприятия от всякакъв вид имащи сходен или свързан с нейния предмет на дейност или такива, които имат съществено значение за осъществяване предмета му на дейност.Дружеството няма право да предоставя обезпечения или гаранции в полза на трети лица с изключение на тези които касаят с преките му дейности и са в негов интересОрганизиране продажба на пазарите на Източна Европа, Молдова, Русия, Република Чехия, Словакия и тн. и на други пазари, където е възможно да се разшири търговската дейност, както и услуги след продажба, услуги по поддръжка и монтаж, дистрибуция на резервни части и продукти, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на РБългария.

2013-09-27

2017-08-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2018-03-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2018-09-18
Промяна наименование
Името се сменя от О.М.С. САЛЕРИ ИСТЪРН ЮРЪП на ИСТЪРН ЮРЪП АДВАЙЗЪРИ

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма