Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕА ЕНЕРДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200801419
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 30, 2009 13:55
Наименование
ДЕА ЕНЕРДЖИ
Транслитерация
DEA ENERGY LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Царичино, УЛ.ШЕСТА, 20 А Виж на картата
Предмет на дейност
Производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, посредническа, комисионна и консултантска дейност, строителство, покупк... Производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, посредническа, комисионна и консултантска дейност, строителство, покупко-продажба на недвижими имоти, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност – туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външнотърговска дейност – внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина – превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮСУФ ФЕВЗИЕВ ЮСУФОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕСИН ЮЗЕИР АДИЛ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ШЕНГЮЛЕР ЕМИНОВА МУСТАФОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЮСУФ ФЕВЗИЕВ ЮСУФОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕА ЕНЕРДЖИ ЕООД на латиница "DEA ENERGY LTD" с ЕИК/ПИК 200801419 е основана на 30 Юли 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Царичино, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-07-30
Регистрация на фирмата

2012-09-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, УЛ. ХАН КУБРАТ, 9, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Царичино, УЛ.ШЕСТА, 20 А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- реализиране и управление на инвестиционни проекти в област на енергетиката, изграждане, поддържане и експлоатация на съоръжения за производство на електрическа енергия, производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, търговско представителство, комисионни, спедиционни сделки, консултантски услуги и всякакви други дейности и услуги не забранени със закон.
+ Производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, посредническа, комисионна и консултантска дейност, строителство, покупко-продажба на недвижими имоти, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност – туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външнотърговска дейност – внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина – превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма