Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЯНВАС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200805678
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 4, 2009 11:30
Наименование
ЯНВАС
Транслитерация
YANVAS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. 21-ВИ ВЕК, 30, ет. 5 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Конструиране и изработване на машинни елементи, възли и технологична екипировка, строително ремонтни услуги, производство на дървени изделия и дърводелски услуги, инсталиране и експлоатация на... Конструиране и изработване на машинни елементи, възли и технологична екипировка, строително ремонтни услуги, производство на дървени изделия и дърводелски услуги, инсталиране и експлоатация на възобновяеми енергийни източници, производство на битова електроника, електронни елементи, монтирани печатни платки, битови електроуреди и други електрически съоръжения, , ремонт на електронни и оптични уреди и апарати, ремонт на електрически съоръжения, инсталиране на машини и оборудване, ремонт на битова електроника, битови електроуреди и друго оборудване за дома и градината, компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, други дейности в областта на информационните технологии, както и всички незабранени от закона дейности и услуги, които по предмет и обем следва да се водят по търговски начин, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. Външно-търговска дейност по повод изброените. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ЯНЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ЯНЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЯНВАС ЕООД на латиница "YANVAS" с ЕИК/ПИК 200805678 е основана на 4 Август 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-08-04
Регистрация на фирмата

2012-01-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул. Илинден, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. 21-ВИ ВЕК, 30, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСТРУИРАНЕ И ИЗРАБОТВАНЕ НА МАШИННИ ЕЛЕМЕНТИ, ВЪЗЛИ И ТЕХНОЛОГИЧНА ЕКИПИРОВКА, СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ И ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ, ИНСТАЛИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ И ВСИЧКИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО ПО ПРЕДМЕТ И ОБЕМ СЛЕДВА ДА СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН, А КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ. ВЪНШНО-ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО ПОВОД ИЗБРОЕНИТЕ.
+ Конструиране и изработване на машинни елементи, възли и технологична екипировка, строително ремонтни услуги, производство на дървени изделия и дърводелски услуги, инсталиране и експлоатация на възобновяеми енергийни източници, производство на битова електроника, електронни елементи, монтирани печатни платки, битови електроуреди и други електрически съоръжения,, ремонт на електронни и оптични уреди и апарати, ремонт на електрически съоръжения, инсталиране на машини и оборудване, ремонт на битова електроника, битови електроуреди и друго оборудване за дома и градината, компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, други дейности в областта на информационните технологии, както и всички незабранени от закона дейности и услуги, които по предмет и обем следва да се водят по търговски начин, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. Външно-търговска дейност по повод изброените.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма