Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРДЖИ СТОР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200819012
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 17, 2009 12:34
Наименование
ЕНЕРДЖИ СТОР
Транслитерация
"ENERGY STOR" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, БРАТЯ ЖЕКОВИ, 75, ет. 1 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбинашродажба , ... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбинашродажба , внос и износ на авточасти нови и втора употреба, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и осъществяване на всяка друга дейност разрешена от закона, а за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз след съответното разрешение (лиценз). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРОСЛАВ БОНЧЕВ МИНЧЕВ (свързан с 22 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ФИЛЧЕВ 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КРАСИМИР МИХАЙЛОВ СЪБЧЕВ 1,700.00 лв - 34.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНТОН ГЕОРГИЕВ СТРАХИЛОВ 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИРОСЛАВ БОНЧЕВ МИНЧЕВ (свързан с 22 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРДЖИ СТОР ЕООД на латиница ""ENERGY STOR" LTD" с ЕИК/ПИК 200819012 е основана на 17 Август 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОЯТ", но на 28 Май 2015 година то бива сменено на сегашното "ЕНЕРДЖИ СТОР". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-08-17
Регистрация на фирмата

2015-01-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 510, вх. В, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.СТЕФАН СЛИВКОВ, 45, вх. А, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2015-05-28
Промяна наименование
Името се сменя от МОЯТ на ЕНЕРДЖИ СТОР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.СТЕФАН СЛИВКОВ, 45, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, БРАТЯ ЖЕКОВИ, 75, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност), търговско представителство и посредничество; външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт; инженерингова и маркетингова дейност; рекламна дейност; информационна дейност (след лиценз); изграждане на сайтове, посредническа дейност в сферата на услугите, чрез интерактивна платформа в интернет търговия с животинска (без дивечови кожи) и селскостопанска продукция; туристически и хотелиерски услуги (след лиценз), ресторантьорство; таксиметрова и транспортна дейност в страната и чужбина със собствен и под наем транспорт; комисионни, спедиционни (без поща); складови сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, , както и осъществяване на всяка друга дейност разрешена от закона, а за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз след съответното разрешение (лиценз).
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбинашродажба ,внос и износ на авточасти нови и втора употреба, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и осъществяване на всяка друга дейност разрешена от закона, а за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз след съответното разрешение (лиценз).

2016-10-05
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма