Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Г.Б.С. ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200834830
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200834830 от 2009-10-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 31, 2009 12:04
Наименование
Г.Б.С. ГРУП БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
G.B.S. GROUP BULGARIA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. „Йордан Йосифов“, 8Б, ет. 2, офис 6 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Консултантска дейност по стопанско и друго управление; Проектиране, Управление на проекти, инженеринг, инвеститорски контрол в областта на строителството; Строително-монтажни работи, поддръжка... Консултантска дейност по стопанско и друго управление; Проектиране, Управление на проекти, инженеринг, инвеститорски контрол в областта на строителството; Строително-монтажни работи, поддръжка и ремонт на сгради и съоръжения; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, както и всяка друга дейност незабранена от закона. при спазване на законовите изисквания за лицензиране. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Цветелин Александров Димитров (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Г.Б.С. Констръкшън Груп Холдинг (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Г.Б.С. ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "G.B.S. GROUP BULGARIA Ltd." с ЕИК/ПИК 200834830 е основана на 31 Август 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МВ КЛИМАБИЛД", но на 28 Октомври 2013 година то бива сменено на сегашното "Г.Б.С. ГРУП БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-08-31
Регистрация на фирмата

2009-10-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200834830 на основание друго от ЗДДС

2011-08-15
Промяна наименование
Името се сменя от МВ КЛИМАБИЛД на Г.Б.С. Клима Инженеринг
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Бяло поле, 17, вх. С, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 505, вх. А, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Проектиране , управление на проекти , изграждане на ОВК инсталации, инженеринг, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, както и всяка друга дейност незабранена от закона. при спазване на законовите изисквания за лицензиране.
+ Проектиране , управление на проекти , изграждане на ОВК инсталации, инженеринг, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, както и всяка друга дейност незабранена от закона, при спазване на законовите изисквания за лицензиране.

2013-10-28
Промяна наименование
Името се сменя от Г.Б.С. Клима Инженеринг на Г.Б.С. ГРУП БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 505, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. „Йордан Йосифов“, 8Б, ет. 2, офис 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проектиране , управление на проекти , изграждане на ОВК инсталации, инженеринг, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, както и всяка друга дейност незабранена от закона, при спазване на законовите изисквания за лицензиране.
+ Консултантска дейност по стопанско и друго управление; Проектиране, Управление на проекти, инженеринг, инвеститорски контрол в областта на строителството; Строително-монтажни работи, поддръжка и ремонт на сгради и съоръжения; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, както и всяка друга дейност незабранена от закона. при спазване на законовите изисквания за лицензиране.

2015-06-01
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-12-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. „Йордан Йосифов“, 8Б, ет. 2, офис 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. „Йордан Йосифов“, 8Б, ет. 2, офис 6

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма