Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАКС СЪРВИСИЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200842655
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200842655 от 2009-11-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 7, 2009 12:21
Наименование
ПАКС СЪРВИСИЗ
Транслитерация
PAX SERVICES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. "НАРВА", 4, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
5151 - ТЪРГОВИЯ С ТВЪРДИ, ТЕЧНИ И ГАЗООБРАЗНИ ГОРИВА
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба, включително и селскостопански; комисионна, складова, рекламна де... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба, включително и селскостопански; комисионна, складова, рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; хотелиерство след получаване на лиценз; ресторантьорство след получаване на лиценз; предоставяне на всякакъв вид услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; вътрешно и външно търговска дейност. Мебелно-дърводелски услуги; производство и пласмент на мебели, монтиране на дограми и ламперии по домовете и други видове дърводелски услуги; строително-ремонтни работи, предприемачество, зидария, кофражи, фаянс, теракот, тапети, гипс, мазилки и др.; Търговско посредничество в страната и чужбина /промишлени и непромишлени стоки, дрехи, обувки, транспортни средства и хранителни стоки/; Ресторантьорство и хотелиерство, кафетерия, сладкарници, игрални домове; културно-масова дейност; издателска дейност; Транспортни услуги, превоз на пътници и товари; Шлосеро-монтьорска дейност-стругарски и заваръчни услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ АСЕНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 24 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ТОШКО СТЕФАНОВ СТЕФАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВИКТОР ВЕЛИКОВ ЖЕЛЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ АСЕНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 24 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАКС СЪРВИСИЗ ЕООД на латиница "PAX SERVICES" с ЕИК/ПИК 200842655 е основана на 7 Септември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БИОГОРИВА 1", но на 6 Ноември 2014 година то бива сменено на сегашното "ПАКС СЪРВИСИЗ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-09-07
Регистрация на фирмата

2009-11-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200842655 на основание друго от ЗДДС

2010-04-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, АНДРЕЙ САХАРОВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, м-ст ЕВСИНОГРАД, ул.13 А, 15 А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2014-11-06
Промяна наименование
Името се сменя от БИОГОРИВА 1 на ПАКС СЪРВИСИЗ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, м-ст ЕВСИНОГРАД, ул.13 А, 15 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. "НАРВА", 4, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ТВЪРДИ, ТЕЧНИ И ГАЗООБРАЗНИ ГОРИВА И ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ЕКОБРИКЕТИ; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба, включително и селскостопански; комисионна, складова, рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; хотелиерство след получаване на лиценз; ресторантьорство след получаване на лиценз; предоставяне на всякакъв вид услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; вътрешно и външно търговска дейност. Мебелно-дърводелски услуги; производство и пласмент на мебели, монтиране на дограми и ламперии по домовете и други видове дърводелски услуги; строително-ремонтни работи, предприемачество, зидария, кофражи, фаянс, теракот, тапети, гипс, мазилки и др.; Търговско посредничество в страната и чужбина /промишлени и непромишлени стоки, дрехи, обувки, транспортни средства и хранителни стоки/; Ресторантьорство и хотелиерство, кафетерия, сладкарници, игрални домове; културно-масова дейност; издателска дейност; Транспортни услуги, превоз на пътници и товари; Шлосеро-монтьорска дейност-стругарски и заваръчни услуги.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма