Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КарДо-Родопа ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200857244
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200857244 от 2011-08-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 18, 2009 15:13
Наименование
КарДо-Родопа
Транслитерация
KARDO - RODOPA Ltd.
Оборот
0 лв. оборот за 2014 г.
Служители
2 служители към 2014 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. "Илиенско шосе", 2, ет. 1 Виж на картата
Има 22 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия; покупка и продажба на стоки и суровини в първоначален и преработен вид, твърди продукти от нефтен произход, въглеводороди, нефтени деривати и нефтохимикали; складови ... Вътрешна и външна търговия; покупка и продажба на стоки и суровини в първоначален и преработен вид, твърди продукти от нефтен произход, въглеводороди, нефтени деривати и нефтохимикали; складови сделки; транспортна дейност в страната и чужбина; маркетинг; представителство, посредничество и агентство; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, kонсултантски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, издаване и разпространение на вестници както и всяка друга, незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Данило Еухенио Торрес Роман (свързан с 1 фирма)
Управител: МАРТИНЕС ОТЕРО КАРИДАД ИЛИАНА (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Данило Еухенио Торрес Роман (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Каридад Илиана Мартинес Отеро – Цветанова (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Каридат Илиана Мартинес Отеро - Цветанова (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2014 0 - -
2013 8,000 - -
2010 0 - -
2009 0 - -
2008 0 - -

Служители

Година
Служители
2014 2 100%
2013 1
2010 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КарДо-Родопа ООД на латиница "KARDO - RODOPA Ltd." с ЕИК/ПИК 200857244 е основана на 18 Септември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КарДо Консултинг", но на 29 Декември 2017 година то бива сменено на сегашното "КарДо-Родопа". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2014 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2009-09-18
Регистрация на фирмата

2011-07-13
Промяна предмет на дейност
- ИНЖЕНЕРИНГ И КОНСУЛТАЦИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ; ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ БЕЗ ЗАБРАНЕННИТЕ ОТ ЗАКОНА.
+ Издаване и разпространение на вестници. Инженеринг и консултации в строителството. Туристическа дейност. Търговско представителство и посредничество. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Лизинг. Осъществяване на други дейности и услуги, без забранените от закона.

2011-08-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200857244 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-05-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, бул.България, 1з, ет. 3, офис 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ул. Добротич, 12, ет. 1

2017-12-29
Промяна наименование
Името се сменя от КарДо Консултинг на КарДо-Родопа
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ул. Добротич, 12, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. "Илиенско шосе", 2, ет. 3

2021-09-23
Промяна предмет на дейност
- Издаване и разпространение на вестници. Инженеринг и консултации в строителството. Туристическа дейност. Търговско представителство и посредничество. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Лизинг. Осъществяване на други дейности и услуги, без забранените от закона.
+ Издаване и разпространение на вестници. Туристическа дейност. Търговско представителство и посредничество. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Лизинг. Осъществяване на други дейности и услуги, без забранените от закона.

2023-02-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. "Илиенско шосе", 2, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ул. "Илиенско шосе", 2, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Издаване и разпространение на вестници. Туристическа дейност. Търговско представителство и посредничество. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Лизинг. Осъществяване на други дейности и услуги, без забранените от закона.
+ Вътрешна и външна търговия; покупка и продажба на стоки и суровини в първоначален и преработен вид, твърди продукти от нефтен произход, въглеводороди, нефтени деривати и нефтохимикали; складови сделки; транспортна дейност в страната и чужбина; маркетинг; представителство, посредничество и агентство; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, kонсултантски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, издаване и разпространение на вестници както и всяка друга, незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма