Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КА ЕС БЮТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200862791
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 25, 2009 16:25
Наименование
КА ЕС БЮТИ
Транслитерация
KS BEAUTY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. БАЧО КИРО, 1, ет. 3, офис 1 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Артистична и творческа дейност, експлоатация на театрални сгради, музикални и концертни зали и студиа, дейности на панаири и увеселителни паркове, други развлекателни дейности - некласифициран... Артистична и творческа дейност, експлоатация на театрални сгради, музикални и концертни зали и студиа, дейности на панаири и увеселителни паркове, други развлекателни дейности - некласифицирани другаде, търговия и дистрибуция на едро и дребно, вътрешна и външна търговия, внос и износ на парфюмерийни, козметични изделия и тоалетни пренадлежности, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯЕЛ МАРК РЬОНЕ ДЮМА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЯЕЛ МАРК РЬОНЕ ДЮМА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (1,750 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КА ЕС БЮТИ ЕООД на латиница "KS BEAUTY" с ЕИК/ПИК 200862791 е основана на 25 Септември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОНК ЕВЕНТ", но на 10 Май 2013 година то бива сменено на сегашното "КА ЕС БЮТИ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,750 лева.

Хронология

2009-09-25
Регистрация на фирмата

2013-05-10
Промяна наименование
Името се сменя от МОНК ЕВЕНТ на КА ЕС БЮТИ
Промяна предмет на дейност
- АРТИСТИЧНА И ТВОРЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЕАТРАЛНИ СГРАДИ, МУЗИКАЛНИ И КОНЦЕРТНИ ЗАЛИ И СТУДИА, ДЕЙНОСТИ НА ПАНАИРИ И УВЕСЕЛИТЕЛНИ ПАРКОВЕ, ДРУГИ РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ- НЕКЛАСИФИЦИРАНИ ДРУГАДЕ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Артистична и творческа дейност, експлоатация на театрални сгради, музикални и концертни зали и студиа, дейности на панаири и увеселителни паркове, други развлекателни дейности - некласифицирани другаде, търговия и дистрибуция на едро и дребно, вътрешна и външна търговия, внос и износ на парфюмерийни, козметични изделия и тоалетни пренадлежности, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма