Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДЕКСЕЛ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200883698
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200883698 от 2010-02-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 15, 2009 15:40
Наименование
МЕДЕКСЕЛ ГРУП
Транслитерация
MEDEXCEL GROUP
Оборот
8,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
2 служители към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 51, вх. Б, ет. 7, офис Б24 Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Счетоводни, консултантски, финансови и административно-правни услуги. Консултантски услуги по управление на приходите, ценообразуване, оптимизация на приходите, системи за управление на цени... Счетоводни, консултантски, финансови и административно-правни услуги. Консултантски услуги по управление на приходите, ценообразуване, оптимизация на приходите, системи за управление на цените и приходите. Консултантски услуги в областта на инвестирането и фирменото управление, изготвяне на експертни оценки, покупко-продажба на стоки и други вещи, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги, маркетинг, външнотърговски сделки. Разработване и управление на проекти. Сделки с интелектуална собственост. Обучение на експерти и персонал, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУЖА СТЕФАНОВА ДОНЧЕВА-РУСЕВА (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РУЖА СТЕФАНОВА ДОНЧЕВА-РУСЕВА (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 8,000 -55.56% - -
2015 18,000 -53.85% - -
2014 39,000 -58.95% - -
2013 95,000 30.14% - -
2012 73,000 23.73% - -
2011 59,000 5.36% - -
2010 56,000 - -

Служители

Година
Служители
2016 2 -33.33%
2015 3 -50%
2014 6
2013 6 50%
2012 4
2011 4
2010 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДЕКСЕЛ ГРУП ЕООД на латиница "MEDEXCEL GROUP" с ЕИК/ПИК 200883698 е основана на 15 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 8,000 лв. което е с 56% по-малко от предходната 2015 година (18,000 лв.), а средният годишен ръст е -18%.

Хронология

2009-10-15
Регистрация на фирмата

2009-11-04
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, КОМИТЕТИТЕ И ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД В ПЛАНИРАНЕТО И ОРГАНИЗИРАНЕТО ПО ОСИГУРЯВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; УКРЕПВАНЕ НА ЗДРАВЕТО И РАБОТОСПОСОБНОСТТА НА РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗВЪРШВАНАТА ОТ ТЯХ РАБОТА. ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПО ЗАМЕРВАНЕ НА ПАРАМЕТРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА И ОЦЕНКА НА РИСКА, ПРИСПОСОБЯВАНЕ НА РАБОТАТА КЪМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА РАБОТЕЩИЯ, КАТО СЕ ОТЧИТА НЕГОВОТО ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ; ОТКРИВАНЕ НА СЛУЖБИ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА/ СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ /; ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНИ МЕДИЦИHСКИ ПРЕГЛЕДИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА РАННОТО ОТКРИВАНЕ И ИЗМЕНЕНИЯ В ОРГАНИЗМА В РЕЗУЛТАТ ОТ ВЪЗДЕЙСТВИЯ НА РАБОТНАТА СРЕДА И ТРУДОВИЯ ПРОЦЕС; ИЗГОТВЯНЕ НА ЗАКЛЮЧЕНИЯ ЗА ПРИГОДНОСТТА НА РАБОТЕЩИЯ ДА ИЗПЪЛНЯВА ДАДЕН ВИД РАБОТА; ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ; ИЗРАБОТВАНЕ НА КОНСУЛТАЦИИ И ПРОГРАМИ ПО НАУЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРУДА; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПО ЗДРАВНА ПРОСВЕТА И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО ТАЗИ ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, КОМИТЕТИТЕ И ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯТА НА ТРУД В ПЛАНИРАНЕТО И ОРГАНИЗИРАНЕТО ПО ОСИГУРЯВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; УКРЕПВАНЕ НА ЗДРАВЕТО И РАБОТОСПОСОБНОСТТА НА РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗВЪРШВАНАТА ОТ ТЯХ РАБОТА. ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗМЕРВАНЕ НА ПАРАМЕТРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА И ОЦЕНКА НА РИСКА, ПРИСПОСОБЯВАНЕ НА РАБОТАТА КЪМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА РАБОТЕЩИЯ, КАТО СЕ ОТЧИТА НЕГОВОТО ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ; ОТКРИВАНЕ НА СЛУЖБИ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА / СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ /; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА РАННОТО ОТКРИВАНЕ И ИЗМЕНЕНИЯ В ОРГАНИЗМА В РЕЗУЛТАТ ОТ ВЪЗДЕЙСТВИЯ НА РАБОТНАТА СРЕДА И ТРУДОВИЯ ПРОЦЕС; ИЗГОТВЯНЕ НА ЗАКЛЮЧЕНИЕ ЗА ПРИГОДНОСТТА НА РАБОТЕЩИЯ ДА ИЗПЪЛНЯВА ДАДЕН ВИД РАБОТА; ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ; ИЗРАБОТВАНЕ НА КОНСУЛТАЦИИ И ПРОГРАМИ ПО НАУЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРУДА; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПО ЗДРАВНА ПРОСВЕТА И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО ТАЗИ ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.

2010-02-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200883698 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-09-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, УЛ. ВЕЖЕН, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. ЮРИЙ ВЕНЕЛИН, 18, ет. 4

2014-09-24
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТИРАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, КОМИТЕТИТЕ И ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯТА НА ТРУД В ПЛАНИРАНЕТО И ОРГАНИЗИРАНЕТО ПО ОСИГУРЯВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД; УКРЕПВАНЕ НА ЗДРАВЕТО И РАБОТОСПОСОБНОСТТА НА РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗВЪРШВАНАТА ОТ ТЯХ РАБОТА. ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗМЕРВАНЕ НА ПАРАМЕТРИТЕ НА РАБОТНАТА СРЕДА И ОЦЕНКА НА РИСКА, ПРИСПОСОБЯВАНЕ НА РАБОТАТА КЪМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА РАБОТЕЩИЯ, КАТО СЕ ОТЧИТА НЕГОВОТО ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ; ОТКРИВАНЕ НА СЛУЖБИ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА / СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ /; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА РАННОТО ОТКРИВАНЕ И ИЗМЕНЕНИЯ В ОРГАНИЗМА В РЕЗУЛТАТ ОТ ВЪЗДЕЙСТВИЯ НА РАБОТНАТА СРЕДА И ТРУДОВИЯ ПРОЦЕС; ИЗГОТВЯНЕ НА ЗАКЛЮЧЕНИЕ ЗА ПРИГОДНОСТТА НА РАБОТЕЩИЯ ДА ИЗПЪЛНЯВА ДАДЕН ВИД РАБОТА; ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО ЕЛЕКТРОБЕЗОПАСНОСТ; ИЗРАБОТВАНЕ НА КОНСУЛТАЦИИ И ПРОГРАМИ ПО НАУЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТРУДА; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТ ПО ЗДРАВНА ПРОСВЕТА И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО ТАЗИ ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Производство, търговия, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейности, представителство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина. Превозна, транспортна, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламна без книгопечат, информационна, програмна и други подобни дейности. Счетоводни и административно-правни услуги. Разкриване на служба по трудова медицина. Извършване на оценка на риска за здравето и безопасността на работещите. Извършване на обучения: по здравословни и безопасни условия на труд, за безопасна експлоатация на съоръжения с повишена опасност; на комитети и групи по условия на труд. Организиране на първоначални и периодични медицински прегледи. Консултиране на работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на ЗБУТ. Извършване на наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд. Организиране и провеждане на обучения по правилата за първа помощ. Осъществяване на технически надзор на съоръжения с повишена опасност. Измерване на фактори на работната среда, електробезопасност и др, и оценяване на съответствието им с нормативните актове. Провеждане на обучения и изпити за квалификационни групи по електробезопасност до 1000V и над 1000V. Обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради и промишлени системи. Oдитиранe, кoнтpoл и сертификация нa cистeми зa упpaвлeниe, cepтифициpaнe нa пpeдпpиятия, пpoизводствени пpoцеcи, cпeциaлизиpaн пepcoнaл, издeлия и уcлуги, в съотвествие c международни стандарти. Професионално обучение съгласно Закона за професионално образование и обучение. Разработване на учебни планове и учебни програми за обучение. Разработване и управление на проекти. Сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж, обзавеждане, на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. Консултантски услуги и обучения свързани със сертификация, акредитация, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2021-06-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. ЮРИЙ ВЕНЕЛИН, 18, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дивотино, Дванадесета, 22
Промяна предмет на дейност
- Производство, търговия, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейности, представителство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина. Превозна, транспортна, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламна без книгопечат, информационна, програмна и други подобни дейности. Счетоводни и административно-правни услуги. Разкриване на служба по трудова медицина. Извършване на оценка на риска за здравето и безопасността на работещите. Извършване на обучения: по здравословни и безопасни условия на труд, за безопасна експлоатация на съоръжения с повишена опасност; на комитети и групи по условия на труд. Организиране на първоначални и периодични медицински прегледи. Консултиране на работодателите за прилагане на превантивните подходи за осигуряване на ЗБУТ. Извършване на наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние във връзка с условията на труд. Организиране и провеждане на обучения по правилата за първа помощ. Осъществяване на технически надзор на съоръжения с повишена опасност. Измерване на фактори на работната среда, електробезопасност и др, и оценяване на съответствието им с нормативните актове. Провеждане на обучения и изпити за квалификационни групи по електробезопасност до 1000V и над 1000V. Обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради и промишлени системи. Oдитиранe, кoнтpoл и сертификация нa cистeми зa упpaвлeниe, cepтифициpaнe нa пpeдпpиятия, пpoизводствени пpoцеcи, cпeциaлизиpaн пepcoнaл, издeлия и уcлуги, в съотвествие c международни стандарти. Професионално обучение съгласно Закона за професионално образование и обучение. Разработване на учебни планове и учебни програми за обучение. Разработване и управление на проекти. Сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж, обзавеждане, на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. Консултантски услуги и обучения свързани със сертификация, акредитация, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Извършване на социални, здравни и образователни услуги за деца и възрастни, разкриване, управление и поддръжка на специализирани институции за извършване на социални услуги като домове за деца или младежи с увреждания, домове за възрастни хора с увреждания, социални учебно-професионални заведения, домове за стари хора, приюти, домове за временно настаняване; предоставяне на социални услуги в общността и в специализирани институции; личен асистент, социален асистент, домашен помощник, домашен социален патронаж, дневен център, център за социална рехабилитация и интеграция, център за временно настаняване, приемна грижа, кризисен център, център за настаняване от семеен тип, защитени жилища, обществени трапезарии, социална работа с деца, лица и семейства в неравностойно социално положение, консултации и съдействие за намиране на работа за гледане на деца, възрастни и болни, консултации и съдействие на лица и семейства, желаещи да осиновят дете, разкриване, управление и поддръжка на частни детски градини, частни училища и образователни центрове по предвидения в закона ред и при спазване на държавните образователни и други законови изисквания, психологическо консултиране и групови терапии, провеждане на обучения в областта на психологията и социалните услуги; информационни и консултантски услуги, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, селскостопански, хранителни, битови стоки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, рекламни, информационни и други услуги и други дейности, незабранени със закон.

2023-03-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Дивотино, Дванадесета, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 51, вх. Б, ет. 7, офис Б24
Промяна предмет на дейност
- Извършване на социални, здравни и образователни услуги за деца и възрастни, разкриване, управление и поддръжка на специализирани институции за извършване на социални услуги като домове за деца или младежи с увреждания, домове за възрастни хора с увреждания, социални учебно-професионални заведения, домове за стари хора, приюти, домове за временно настаняване; предоставяне на социални услуги в общността и в специализирани институции; личен асистент, социален асистент, домашен помощник, домашен социален патронаж, дневен център, център за социална рехабилитация и интеграция, център за временно настаняване, приемна грижа, кризисен център, център за настаняване от семеен тип, защитени жилища, обществени трапезарии, социална работа с деца, лица и семейства в неравностойно социално положение, консултации и съдействие за намиране на работа за гледане на деца, възрастни и болни, консултации и съдействие на лица и семейства, желаещи да осиновят дете, разкриване, управление и поддръжка на частни детски градини, частни училища и образователни центрове по предвидения в закона ред и при спазване на държавните образователни и други законови изисквания, психологическо консултиране и групови терапии, провеждане на обучения в областта на психологията и социалните услуги; информационни и консултантски услуги, вътрешна и външна търговия, производство и търговия с промишлени, селскостопански, хранителни, битови стоки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, рекламни, информационни и други услуги и други дейности, незабранени със закон.
+ Счетоводни, консултантски, финансови и административно-правни услуги. Консултантски услуги по управление на приходите, ценообразуване, оптимизация на приходите, системи за управление на цените и приходите. Консултантски услуги в областта на инвестирането и фирменото управление, изготвяне на експертни оценки, покупко-продажба на стоки и други вещи, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги, маркетинг, външнотърговски сделки. Разработване и управление на проекти. Сделки с интелектуална собственост. Обучение на експерти и персонал, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма