Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АУТЛЕТ СЪРВИСИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200891937
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 23, 2009 10:06
Наименование
АУТЛЕТ СЪРВИСИС
Транслитерация
OUTLET SERVICES EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Цариградско шосе, 92A, сграда София Аутлет Центъ Виж на картата
Предмет на дейност
Управление на проекти за собствени и чужди имоти, в това число закупуване, развитие (специално планиране и застрояване), продажба, администрация и управление на недвижими имоти, предимно на ... Управление на проекти за собствени и чужди имоти, в това число закупуване, развитие (специално планиране и застрояване), продажба, администрация и управление на недвижими имоти, предимно на специализирани търговски центрове и други търговски обекти, включително и предлагане на всякакви други услуги, необходими за тяхната дейност, както и счетоводство и извършване на плащания (с изключение на подлежащи на разрешителен режим банкови операции), както и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любов Кондратева (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Любов Кондратева (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АУТЛЕТ СЪРВИСИС ЕООД на латиница "OUTLET SERVICES EOOD" с ЕИК/ПИК 200891937 е основана на 23 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-10-23
Регистрация на фирмата

2009-12-03

2020-03-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Жолио Кюри", 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Цариградско шосе, 92A, сграда София Аутлет Центъ
Промяна предмет на дейност
- Управление на проекти за собствени и чужди имоти, в това число закупуване, развитие (специално планиране и застрояване), продажба, администрация и управление на недвижими имоти, предимно на специализирани търговски центрове и други търговски обекти, включително и предлагане на всякакви други услуги, необходими за тяхната дейност, както и счетоводство и извършване на плащания (с изключение на подлежащи на разрешителен режим банкови операции, съгласно Закона за банките), както и всички други дейности, незабранени от закона.
+ Управление на проекти за собствени и чужди имоти, в това число закупуване, развитие (специално планиране и застрояване), продажба, администрация и управление на недвижими имоти, предимно на специализирани търговски центрове и други търговски обекти, включително и предлагане на всякакви други услуги, необходими за тяхната дейност, както и счетоводство и извършване на плащания (с изключение на подлежащи на разрешителен режим банкови операции), както и всички други дейности, незабранени от закона.

2022-11-29
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма