Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ ТИ КРИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200893233
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200893233 от 2010-08-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 23, 2009 16:29
Наименование
ДЖИ ТИ КРИ
Транслитерация
DJI TI KRI
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Червенаково, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 10 Виж на картата
Код на икономическа дейност
5119 - търговско посредничество с разнообразни стоки
Предмет на дейност
Производство и пласмент на слънчева електроенергия, производство и пласмент на енергия от възобновяеми енергоизточници, консултация и проектиране на фотоволтаични системи, посредническа, инфор... Производство и пласмент на слънчева електроенергия, производство и пласмент на енергия от възобновяеми енергоизточници, консултация и проектиране на фотоволтаични системи, посредническа, информационна, оказионна, външнотърговска и бартерна дейност, отдаване на вещи под наем, търговия на едро и дрбено в т.ч. внос и износ, производство, изкупуване, преработка и пласмент на всякаква селскостопанска продукция в т.ч. внос и износ, извършване на товаро-разтоварна, транспортна дейност в чужбина и в страната, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, добив, производство на стоки с цел продажба, валутна, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, импресарска, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, дейността ще се извършва съгласно Търговския закон на територията на страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЛАТИ ГЕОРГИЕВ ЗЛАТЕВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ГАНКА КОЛЕВА ЖЕКОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЗЛАТИ ГЕОРГИЕВ ЗЛАТЕВ 8.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГАНКА КОЛЕВА ЖЕКОВА 8.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ЗЛАТЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
16 лева (16 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ ТИ КРИ ООД на латиница "DJI TI KRI" с ЕИК/ПИК 200893233 е основана на 23 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Червенаково, а началният внесен капитал е в размер на 16 лева.

Хронология

2009-10-23
Регистрация на фирмата

2010-06-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ДРАГАН ЦАНКОВ, бл. 5, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, с. Червенаково, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2010-07-21
Промяна предмет на дейност
- Посредническа, информационна, оказионна, външнотърговска и бартерна дейност, отдаване на вещи под наем, търговия на едро и дребно в т.ч. внос и износ, производство, изкупуване, преработка и пласмент на всякаква селскостопанска продукция в т.ч. внос и износ, извършване на товаро-разтоварна, транспортна дейност в чужбина и в страната, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, добив, производство на стоки с цел продажба, валутна, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, импресарска, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Дейността ще се извършва съгласно Търговския закон на територията на страната и чужбина.
+ Производство и пласмент на слънчева електроенергия, производство и пласмент на енергия от възобновяеми енергоизточници, консултация и проектиране на фотоволтаични системи, посредническа, информационна, оказионна, външнотърговска и бартерна дейност, отдаване на вещи под наем, търговия на едро и дрбено в т.ч. внос и износ, производство, изкупуване, преработка и пласмент на всякаква селскостопанска продукция в т.ч. внос и износ, извършване на товаро-разтоварна, транспортна дейност в чужбина и в страната, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, добив, производство на стоки с цел продажба, валутна, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, импресарска, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, дейността ще се извършва съгласно Търговския закон на територията на страната и чужбина.

2010-08-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200893233 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-05-05
Промяна съдружници
- ЕНЧО ПЕТРОВ ПЕТРОВ - 1 лв - 6.25% дял
- ГЕОРГИ ЗЛАТЕВ ГЕОРГИЕВ - 1 лв - 6.25% дял
+ ЕНЧО ПЕТРОВ ПЕТРОВ - 7 лв - 43.75% дял
+ ГЕОРГИ ЗЛАТЕВ ГЕОРГИЕВ - 8 лв - 50.00% дял

2011-06-28
Промяна съдружници
- ЕНЧО ПЕТРОВ ПЕТРОВ - 7 лв - 43.75% дял
- ГЕОРГИ ЗЛАТЕВ ГЕОРГИЕВ - 8 лв - 50.00% дял
+ ГАНКА КОЛЕВА ЖЕКОВА - 7 лв - 43.75% дял
+ ЗЛАТИ ГЕОРГИЕВ ЗЛАТЕВ - 8 лв - 50.00% дял

2013-08-21
Промяна съдружници
- ГАНКА КОЛЕВА ЖЕКОВА - 7 лв - 43.75% дял
- ЗЛАТИ ГЕОРГИЕВ ЗЛАТЕВ - 8 лв - 50.00% дял
+ ГАНКА КОЛЕВА ЖЕКОВА - 8 лв - 50.00% дял
+ ЗЛАТИ ГЕОРГИЕВ ЗЛАТЕВ - 8 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма