Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИВА АГРИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200894890
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200894890 от 2022-11-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 26, 2009 14:54
Наименование
ВИВА АГРИ
Транслитерация
VIVA AGRI LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Неофит Рилски Виж на картата
Има 147 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство ; земеделска дейност ; транспортна дейност; превоз на ... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство ; земеделска дейност ; транспортна дейност; превоз на товари и пътници в страната и чужбина ; сделки с недвижими имоти, строителство , обзавеждане и ремонт на недвижими имоти; автомонтьорски и автотенекеджийски услуги ; отдаване на автомобили под наем ; посредническа и консултантска дейност; хотелиерска и ресторантьорска дейност ;спедиторска, таксиметрова и рекламна дейност ; туризъм и лизингови сделки, както и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МЛАДЕН ИЛИЕВ ВЪЛЧАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МЛАДЕН ИЛИЕВ ВЪЛЧАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИВА АГРИ ЕООД на латиница "VIVA AGRI LTD" с ЕИК/ПИК 200894890 е основана на 26 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИВА ТРЕЙД ГРУП", но на 23 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "ВИВА АГРИ". Седалището на компанията се намира в с. Неофит Рилски, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2009-10-26
Регистрация на фирмата

2022-11-23
Промяна наименование
Името се сменя от ВИВА ТРЕЙД ГРУП на ВИВА АГРИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. ЦАНКО ДЮСТАБАНОВ, 10, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Неофит Рилски
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОДУКЦИЯ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ ОТ ВСЯКАКЪВ ПРОИЗХОД; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ЗЕМЕДЕЛСКА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; АВТОМОНТЬОРСКИ И АВТОТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ; СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ; СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ; РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ; ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКА И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство ; земеделска дейност ; транспортна дейност; превоз на товари и пътници в страната и чужбина ; сделки с недвижими имоти, строителство ,обзавеждане и ремонт на недвижими имоти; автомонтьорски и автотенекеджийски услуги ; отдаване на автомобили под наем ; посредническа и консултантска дейност; хотелиерска и ресторантьорска дейност ;спедиторска, таксиметрова и рекламна дейност ; туризъм и лизингови сделки, както и всички други дейности незабранени от закона.

2022-11-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200894890 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма