Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МУЛТИКАР - АТАНАС БАРОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200902636
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 30, 2009 12:28
Наименование
МУЛТИКАР - АТАНАС БАРОВ
Транслитерация
MULTICAR - ATANAS BAROV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бориславци Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Разглобяване на автомобили, търговия с автомобили и авточасти - нови и втора употреба. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Превоз на пътници и товари, вътрешна и външна търговия с позво... Разглобяване на автомобили, търговия с автомобили и авточасти - нови и втора употреба. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Превоз на пътници и товари, вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки. Производство, излупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения. Туристически услуги. Търговия с хранителни и промишлени стоки. Други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт. Строителство и рушене на жилищни и промишлени сгради, настилки и облицовки, арматурист-кофражист и зидаро-мазачески услуги, дървосекач с бензиномоторен трион. прочети още скрии
Физически лица търговци
АТАНАС МАРКОВ БАРОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МУЛТИКАР - АТАНАС БАРОВ ЕТ на латиница "MULTICAR - ATANAS BAROV" с ЕИК/ПИК 200902636 е основана на 30 Октомври 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Бориславци.

Хронология

2009-10-30
Регистрация на фирмата

2010-08-05
Промяна предмет на дейност
- Разглобяване на автомобили, търговия с автомобили и авточасти - нови и втора употреба. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Превоз на пътници и товари, вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки. Производство, излупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения. Туристически услуги. Търговия с хранителни и промишлени стоки. Други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт.
+ Разглобяване на автомобили, търговия с автомобили и авточасти - нови и втора употреба. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Превоз на пътници и товари, вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки. Производство, излупуване, преработка и реализация на селскостопански произведения. Туристически услуги. Търговия с хранителни и промишлени стоки. Други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт. Строителство и рушене на жилищни и промишлени сгради, настилки и облицовки, арматурист-кофражист и зидаро-мазачески услуги, дървосекач с бензиномоторен трион.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма