Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМИЛ КАРАДЖОВ 79 ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200903193
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200903193 от 2011-09-28 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
October 30, 2009 14:50
Наименование
ЕМИЛ КАРАДЖОВ 79
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ихтиман, ТРАЯНОВИ ТРАТА, 22А Виж на картата
Предмет на дейност
ВНОС НА НОВИ УПОТРЕБЯВАНИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ПЪТНА ПОМОЩ, РЕПАТРИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ, ВНОС И ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ АВТОЧАСТИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕ... ВНОС НА НОВИ УПОТРЕБЯВАНИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ПЪТНА ПОМОЩ, РЕПАТРИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ, ВНОС И ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ АВТОЧАСТИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, СТОКИ ЗА БИТА И СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, СТОПАНИСВАНЕ НА ГОРСКИ ТЕРИТОРИИ; ДОБИВ НА ДЪРВЕСИНА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЕМИЛ СТОЯНОВ КАРАДЖОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМИЛ КАРАДЖОВ 79 ЕТ с ЕИК/ПИК 200903193 е основана на 30 Октомври 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Ихтиман.

Хронология

2009-10-30
Регистрация на фирмата

2011-08-01
Промяна предмет на дейност
- ВНОС НА НОВИ УПОТРЕБЯВАНИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТСВА, ПЪТНА ПОМОЩ, РЕПАТРИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ, ВНОС И ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ АВТОЧАСТИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, СТОКИ ЗА БИТА И СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ ВНОС НА НОВИ УПОТРЕБЯВАНИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ПЪТНА ПОМОЩ, РЕПАТРИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ, ВНОС И ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ АВТОЧАСТИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, СТОКИ ЗА БИТА И СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, СТОПАНИСВАНЕ НА ГОРСКИ ТЕРИТОРИИ; ДОБИВ НА ДЪРВЕСИНА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

2011-09-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200903193 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма