Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕвроКАДАСТЪР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200906378
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 3, 2009 10:21
Наименование
ЕвроКАДАСТЪР
Транслитерация
EuroCADASTRE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. Македония, 27, ет. партер Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Проектанска, проучвателна и геодезическа дейност в страната и чужбина; оценки, технически експертизи, ценообразуване, независим строителен надзор, инженеринг; строителство и ремонт на сгради... Проектанска, проучвателна и геодезическа дейност в страната и чужбина; оценки, технически експертизи, ценообразуване, независим строителен надзор, инженеринг; строителство и ремонт на сгради, съоръжения и инсталации; сделки с недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица; производство и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, селско стопанска продукция; информационна, рекламна, консултанска, маркетингова, издателска и транспортни дейности и услуги. Toпoгpaфо - гeoдeзичecки и кaдacтpaлни дeйнocти: създаване на кадастър, кадастрални карти и кадастрални регистри; изработване на скици на поземлени имоти и сгради, схеми на самостоятелни обекти в сгради, проекти за разделяне и обединяване на недвижими имоти, както и извършване на свързани с тях геодезически измервания. Продажба на енергия от соларни източници, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /слънчева, вятърна, водна и геотермална енергия/ Проектиране и строителство на съоръжения за производство и продажба на произведена електроенергия /след разрешение/, изготвяне на становища и специализирана документация и друга дейност, която е необходима или е във връзка с производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници и строителство на съоръжения, консултантска дейност, както и други незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЯ ТОДОРОВА ЗИНОВИЕВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЯ ТОДОРОВА ЗИНОВИЕВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕвроКАДАСТЪР ЕООД на латиница "EuroCADASTRE" с ЕИК/ПИК 200906378 е основана на 3 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАКС ФУЛ ЕНЕРДЖИ", но на 28 Май 2013 година то бива сменено на сегашното "ЕвроКАДАСТЪР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2009-11-03
Регистрация на фирмата

2013-05-28
Промяна наименование
Името се сменя от МАКС ФУЛ ЕНЕРДЖИ на ЕвроКАДАСТЪР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, София, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. Македония, 27, ет. партер
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- продажба на енергия от соларни източници, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /слънчева, вятърна, водна и геотермална енергия/ проектиране, строителство на съоръжения за производство и продажба на произведена електроенергия /след разрешение/, изготвяне на становища и специализирана документация и друга дейност, която е необходима или е във връзка с производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници и строителство на съоръжения, консултантска дейност и всички други дейности, които не са забранени със закон.
+ Проектанска, проучвателна и геодезическа дейност в страната и чужбина; оценки, технически експертизи, ценообразуване, независим строителен надзор, инженеринг; строителство и ремонт на сгради, съоръжения и инсталации; сделки с недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица; производство и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, селско стопанска продукция; информационна, рекламна, консултанска, маркетингова, издателска и транспортни дейности и услуги. Toпoгpaфо - гeoдeзичecки и кaдacтpaлни дeйнocти: създаване на кадастър, кадастрални карти и кадастрални регистри; изработване на скици на поземлени имоти и сгради, схеми на самостоятелни обекти в сгради, проекти за разделяне и обединяване на недвижими имоти, както и извършване на свързани с тях геодезически измервания. Продажба на енергия от соларни източници, производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници /слънчева, вятърна, водна и геотермална енергия/ Проектиране и строителство на съоръжения за производство и продажба на произведена електроенергия /след разрешение/, изготвяне на становища и специализирана документация и друга дейност, която е необходима или е във връзка с производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници и строителство на съоръжения, консултантска дейност, както и други незабранени от закона дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма