Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАНТЕЛЕЕВА-77 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200907373
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 3, 2009 15:05
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАНТЕЛЕЕВА-77
Транслитерация
TRADE PAWN PANTELEEVA-77
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, вх. А, ет. 8 Виж на картата
Има 32673 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от тях, след надлежна... Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от тях, след надлежна регистрация за последните в Мф по реда на ВЗ; продажба на движимите вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставените парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от тях, след надлежна регистрация за последните в МФ по реда на ВЗ ; работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от тях, други търговски сделки, свързани с осъществяването на дейността по занятие, съгласно чл.3 ал.1 и ал.2 от Наредба за дейността на заложните къщи, публ. ДВ бр.16 от 27.02.2009 год., при спазване на ограниченията, предвидени в ал.2, ал.з и ал.4 от същия текст.” прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТАМЕНА НИКОЛОВА ПАНТЕЛЕЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТАМЕНА НИКОЛОВА ПАНТЕЛЕЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАНТЕЛЕЕВА-77 ЕООД на латиница "TRADE PAWN PANTELEEVA-77" с ЕИК/ПИК 200907373 е основана на 3 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТАНИМИР ИВАНОВ 2009", но на 5 Октомври 2017 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАНТЕЛЕЕВА-77". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2009-11-03
Регистрация на фирмата

2017-10-05
Промяна наименование
Името се сменя от СТАНИМИР ИВАНОВ 2009 на ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАНТЕЛЕЕВА-77
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, 1, вх. А, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, вх. А, ет. 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ - ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ИЛИ КОИТО СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВКИ НАЧИН, СЪГЛАСНО ЧЛ.1, АЛ. 3 ОТ ТЗ СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ. ПРИ РАЗРЕШИТРЕЛЕН РЕЖИМ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, след надлежна регистрация за последните в Мф по реда на ВЗ ; продажба на движимите вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставените парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, след надлежна регистрация за последните в МФ по реда на ВЗ ; други търговски сделки, свързани с осъществяването на дейността по занятие, съгласно чл.3 ал.1 и ал.2 от Наредба за дейността на заложните къщи, публ. ДВ бр.16 от 27.02.2009 год., при спазване на ограниченията, предвидени в ал.2, ал.3 и ал.4 от същия текст.

2017-11-09
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, след надлежна регистрация за последните в Мф по реда на ВЗ ; продажба на движимите вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставените парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, след надлежна регистрация за последните в МФ по реда на ВЗ ; други търговски сделки, свързани с осъществяването на дейността по занятие, съгласно чл.3 ал.1 и ал.2 от Наредба за дейността на заложните къщи, публ. ДВ бр.16 от 27.02.2009 год., при спазване на ограниченията, предвидени в ал.2, ал.3 и ал.4 от същия текст.
+ Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от тях, след надлежна регистрация за последните в Мф по реда на ВЗ; продажба на движимите вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставените парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от тях, след надлежна регистрация за последните в МФ по реда на ВЗ ; работа с благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от тях, други търговски сделки, свързани с осъществяването на дейността по занятие, съгласно чл.3 ал.1 и ал.2 от Наредба за дейността на заложните къщи, публ. ДВ бр.16 от 27.02.2009 год., при спазване на ограниченията, предвидени в ал.2, ал.з и ал.4 от същия текст.”

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма