Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕТОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200908540
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200908540 от 2009-11-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 4, 2009 10:25
Наименование
НЕТОН
Транслитерация
NETON
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, 30, ет. 4 Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, ин... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни услуги, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга дейност при спазване на нормативно установения ред, когато има разрешителен или регистрационен режим - след съответното разрешение или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕЙЧО ДИНЕВ НЕЙЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕЙЧО ДИНЕВ НЕЙЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕТОН ЕООД на латиница "NETON" с ЕИК/ПИК 200908540 е основана на 4 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2009-11-04
Регистрация на фирмата

2009-11-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200908540 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-26
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с разрешени от закона стоки, авторемонтни, автотенекеджийски, автобояджийски и други услуги по техническото обслужване и ремонта на моторни превозни средства, външноикономическа и външнотърговска дейност по установения от закона ред, транспортни услуги в страната и чужбина, предприемачество, туристическа и екскурзионна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, оказионна дейност, производство и реализация на селскостопанска и промишлена продукция, поддръжки и сервиз на машини и съоръжения след получаване на съответните разрешения, таксиметрови услуги, битови услуги и други дейности незабранени от закона, а когато е налице разрешителен режим - след получаване на съответните разрешения.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни услуги, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга дейност при спазване на нормативно установения ред, когато има разрешителен или регистрационен режим - след съответното разрешение или регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма