Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕЛЛАРИВА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200910490
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200910490 от 2010-02-10 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 4, 2009 16:49
Наименование
БЕЛЛАРИВА БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
BELLARIVA BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бул. "Розова Долина", 7Г, ет. 4 Виж на картата
Има 25 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и продажба на електроенергия, изготвяне на проекти, изграждане, експлоатация и подръжка на алтернативни и възобновяеми енергийни източници, покупко-продажба на имоти, къщи, ап... Производство и продажба на електроенергия, изготвяне на проекти, изграждане, експлоатация и подръжка на алтернативни и възобновяеми енергийни източници, покупко-продажба на имоти, къщи, апартаменти, различни видове продукция и производствено оборудване; строителна дейност – жилищно и индустриално строителство; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на въглеродни емисии търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, незабранена от закон след получаване и представяне на лиценз или разрешение от държавен орган, ако законът го изисква за съответната такава. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФЕДЕРИКА БЕРТОЛИНИ (свързан с 1 фирма)
Управител: РОБЕРТ БРУННЕР (свързан с 22 фирми)
Управител: ГЕРХАРД ДЖОВАНАЦИ (свързан с 23 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БЕЛЛАРИВА ХОЛДИНГ ЛИМИТИД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕЛЛАРИВА БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "BELLARIVA BULGARIA" с ЕИК/ПИК 200910490 е основана на 4 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-11-04
Регистрация на фирмата

2010-02-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200910490 на основание друго от ЗДДС

2011-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, УЛ. КАВАЛА, 14, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бул. "Розова Долина", 7Г, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала

2011-05-09
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ИЗГОТВЯНЕ НАПРОЕКТИ, ИЗГРАЖДАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА АЛТЕРНАТИВНИ ИВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ, ПОКУПКО-ПРДАЖБА НА ИМОТИ,КЪЩИ, АПАРТАМЕНТИ, РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПРОДУКЦИЯ И ПРОИЗВОДСТВЕНООБОРУДВАНЕ, СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ- ЖИЛИЩНО И ИНДУСТРИАЛНОСТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН,ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ИПОСРЕДНИЧЕСТВО.
+ Производство и продажба на електроенергия, изготвяне на проекти, изграждане, експлоатация и подръжка на алтернативни и възобновяеми енергийни източници, покупко-продажба на имоти, къщи, апартаменти, различни видове продукция и производствено оборудване; строителна дейност – жилищно и индустриално строителство; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на въглеродни емисии търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, незабранена от закон след получаване и представяне на лиценз или разрешение от държавен орган, ако законът го изисква за съответната такава.

2011-11-11

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма