Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛ СЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200915562
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200915562 от 2010-08-05 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 9, 2009 11:48
Наименование
БУЛ СЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Транслитерация
“BUL SERVICE INTERNATIONAL” Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Свети Седмочисленици", 8, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Строителни и ремонтни дейности в страната и чужбина; Управление на имоти - организация, поддръжка, техническо и административно управление; Експлоатация на индустриални и жилищни сгради; Монтаж, ... Строителни и ремонтни дейности в страната и чужбина; Управление на имоти - организация, поддръжка, техническо и административно управление; Експлоатация на индустриални и жилищни сгради; Монтаж, ремонт, реконструкция, вътрешен интериор и дизайн; Вътрешна и външна търговия; Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; Транспортни, рекламни, маркетингови и консултантски услуги; Сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, както и всички други дейности, които не са изрично забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЙКО ЗДРАВКОВ ЗЕЛЕНОГРАДСКИ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОЙКО ЗДРАВКОВ ЗЕЛЕНОГРАДСКИ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛ СЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД на латиница "“BUL SERVICE INTERNATIONAL” Ltd" с ЕИК/ПИК 200915562 е основана на 9 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БУЛ СЪРВИС - 2003", но на 23 Ноември 2010 година то бива сменено на сегашното "БУЛ СЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2009-11-09
Регистрация на фирмата

2010-08-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200915562 на основание друго от ЗДДС

2010-11-23
Промяна наименование
Името се сменя от БУЛ СЪРВИС - 2003 на БУЛ СЪРВИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Промяна предмет на дейност
- Управление на имоти - организация, поддръжка, техническо и административно управление; Експлоатация на индустриални и жилищни сгради; Монтаж, ремонт, реконструкция, вътрешен интериор и дизайн; Вътрешна и външна търговия; Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; Транспортни, рекламни, маркетингови и консултантски услуги; Сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, както и всички други дейности, които не са изрично забранени от закона.
+ Строителни и ремонтни дейности в страната и чужбина; Управление на имоти - организация, поддръжка, техническо и административно управление; Експлоатация на индустриални и жилищни сгради; Монтаж, ремонт, реконструкция, вътрешен интериор и дизайн; Вътрешна и външна търговия; Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; Транспортни, рекламни, маркетингови и консултантски услуги; Сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, както и всички други дейности, които не са изрично забранени от закона.

2018-07-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Цар Иван Асен ІІ, 22, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Свети Седмочисленици", 8, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма