Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВЕЛ 93 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200922399
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 12, 2009 16:41
Наименование
АВЕЛ 93
Транслитерация
AVEL 93
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ.ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, 29 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
47.91 - Търговия на дребно чрез поръчки по пощата, телефона или Интернет
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; складови сделки... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; складови сделки; вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки; електронна търговия със стоки и услуги; внос, износ, ре-експорт, бартерни сделки; графичен и уеб дизайн; фотографски услуги; производство, услуги, реклама, маркетинг и търговия с хранителни и промишлени стоки; импорт и експорт; комисионна търговия и извършване на всички дейности позволени от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОАНА ВЕНЦЕСЛАВОВА ГОСТЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ЕЛИЦА РУМЕНОВА ГОСТЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ЕЛИЦА РУМЕНОВА ГОСТЕВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЙОАНА ВЕНЦЕСЛАВОВА ГОСТЕВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕЛИЦА РУМЕНОВА ГОСТЕВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕЛИЦА РУМЕНОВА ГОСТЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВЕЛ 93 ООД на латиница "AVEL 93" с ЕИК/ПИК 200922399 е основана на 12 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2009-11-12
Регистрация на фирмата

2016-07-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина; търговски представителство и агентство; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; транспортна, ресторантьорска, туристическа дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; посредническа дейност за недвижими имоти и наемни отношения и други дейности /след лиценз/, незабранени от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; складови сделки; вътрешна и външна търговия с позволени от закона стоки; електронна търговия със стоки и услуги; внос, износ, ре-експорт, бартерни сделки; графичен и уеб дизайн; фотографски услуги; производство, услуги, реклама, маркетинг и търговия с хранителни и промишлени стоки; импорт и експорт; комисионна търговия и извършване на всички дейности позволени от българското законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма