Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАНУБИА ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200930557
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200930557 от 2010-01-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 19, 2009 13:09
Наименование
ДАНУБИА ТРЕЙД
Транслитерация
DANUBIA TRADE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Драгшан, 2, вх. А Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
селскостопанска дейност; производство на грозде и продукти на тази основа; производство на вино и спиртни напитки и търговия с тях; посредничество, комисионерство и агентство; проектиране, строите... селскостопанска дейност; производство на грозде и продукти на тази основа; производство на вино и спиртни напитки и търговия с тях; посредничество, комисионерство и агентство; проектиране, строителство и ремонт; производство, изкупуване и преработка на промишлена и селско стопанска продукция; покупка на стоки, плодове, ядки, диворастящи и отгледани билки, гъби и др. с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; отглеждане на живи пчели, риби, животни и птици с цел доугояване и продажба както и на пчелни продукти, мед и хайвер; туризъм, хотелиерството, рекреация, терапия, рекламна, продуктова, консултантска, маркетингова и информационна дейност, филателия, нумизматика и галеристика; извършване на всяка търговска дейност със стоки, хранителни продукти, напитки, услуги, търговски марки и уебсайт домейни, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БИЛЯНА СТЕФАНОВА МАРИНОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БИЛЯНА СТЕФАНОВА МАРИНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАНУБИА ТРЕЙД ЕООД на латиница "DANUBIA TRADE" с ЕИК/ПИК 200930557 е основана на 19 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2009-11-19
Регистрация на фирмата

2010-01-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200930557 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-05-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ЦАР АСЕН, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Драгшан, 2, вх. А
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-06-25
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ГРОЗДЕ, ВИНО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОДУКТИ НА ТЯХНАТА ОСНОВА, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСЯКАКВИ СТОКИ, В Т.Ч. С ВИНО И СПИРТНИ НАПИТКИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТВАНЕ НА ВСЯКАКВА ПРОМИШЛЕНА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КОНСУЛТАНТСКА, МАРКЕТИНГОВА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОНЕРСТВО И АГЕНТСТВО, БАРТЕРНИ, ЛИЗИНГОВИ И ДРУГИ СДЕЛКИ, ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ селскостопанска дейност; производство на грозде и продукти на тази основа; производство на вино и спиртни напитки и търговия с тях; посредничество, комисионерство и агентство; проектиране, строителство и ремонт; производство, изкупуване и преработка на промишлена и селско стопанска продукция; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; отглеждане на живи животни и птици с цел доугояване и продажба; туризъм, хотелиерство, рекламна, информационна дейност, филателия, нумизматика и галеристика; извършване на всяка търговска дейност със стоки и услуги, незабранена от закона.

2018-11-23
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- селскостопанска дейност; производство на грозде и продукти на тази основа; производство на вино и спиртни напитки и търговия с тях; посредничество, комисионерство и агентство; проектиране, строителство и ремонт; производство, изкупуване и преработка на промишлена и селско стопанска продукция; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид; отглеждане на живи животни и птици с цел доугояване и продажба; туризъм, хотелиерство, рекламна, информационна дейност, филателия, нумизматика и галеристика; извършване на всяка търговска дейност със стоки и услуги, незабранена от закона.
+ селскостопанска дейност; производство на грозде и продукти на тази основа; производство на вино и спиртни напитки и търговия с тях; посредничество, комисионерство и агентство; проектиране, строителство и ремонт; производство, изкупуване и преработка на промишлена и селско стопанска продукция; покупка на стоки, плодове, ядки, диворастящи и отгледани билки, гъби и др. с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; отглеждане на живи пчели, риби, животни и птици с цел доугояване и продажба както и на пчелни продукти, мед и хайвер; туризъм, хотелиерството, рекреация, терапия, рекламна, продуктова, консултантска, маркетингова и информационна дейност, филателия, нумизматика и галеристика; извършване на всяка търговска дейност със стоки, хранителни продукти, напитки, услуги, търговски марки и уебсайт домейни, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма