Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИКИНГ ПРОПЪРТИС АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200940455
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200940455 от 2011-11-04 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
November 26, 2009 10:38
Наименование
ВИКИНГ ПРОПЪРТИС
Транслитерация
VIKING PROPERTIES
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Равда, ул. Северно сияние, бл. 9 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на строителни дейности и строителни услуги, отдаване под наем на недвижими имоти, извършване на проектантски услуги,... Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на строителни дейности и строителни услуги, отдаване под наем на недвижими имоти, извършване на проектантски услуги, инвеститорски контрол, промишлено и гражданско строителство и всички видове строителни ремонти, цялостно строителство на сгради и строителни съоръжения, консултантска, маркетингова, складова дейност, лизинг, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, производствена, сервизна, вътрешна и външнотърговска дейност, услуги на населението. прочети още скрии
Съвет на директорите
Свейн Олав Норданг Солум (свързан с 1 фирма)
ШАРЛОТ ХЕГЕН (свързан с 1 фирма)
Елин Мари Бьое (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,100 лева (50,100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИКИНГ ПРОПЪРТИС АД на латиница "VIKING PROPERTIES" с ЕИК/ПИК 200940455 е основана на 26 Ноември 2009 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в с. Равда, а началният внесен капитал е в размер на 50,100 лева.

Хронология

2009-11-26
Регистрация на фирмата

2011-11-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200940455 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2016-02-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, район ОДЕСОС, ул.АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ, 23
+ БЪЛГАРИЯ, с. Равда, ул. Северно сияние, бл. 9
Промяна предмет на дейност
- Покупко, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; извършване на строителни дейности и строителни услуги; отдаване под наем на недвижими имоти; извършване на проектантски услуги; инвеститорски контрол; промишлено и гражданско строителство и всички видове строителни ремонти; цялостно строителство на сгради и строителни съоръжения; консултантска, маркетингова, складова дейност; лизинг; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; производствена, сервизна, вътрешна и външнотърговска дейност; услуги на населението.
+ Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на строителни дейности и строителни услуги, отдаване под наем на недвижими имоти, извършване на проектантски услуги, инвеститорски контрол, промишлено и гражданско строителство и всички видове строителни ремонти, цялостно строителство на сгради и строителни съоръжения, консултантска, маркетингова, складова дейност, лизинг, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, производствена, сервизна, вътрешна и външнотърговска дейност, услуги на населението.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма