Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЗЕН ПРОМОУШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200943946
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 27, 2009 17:30
Наименование
ДЗЕН ПРОМОУШЪН
Транслитерация
ZEN PROMOTION
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, 20-ТИ АПРИЛ, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
ПРОВЕЖДАНЕ НА ПАНАИРИ, ИЗЛОЖБИ, РЕКЛАМНИ КОМПАНИИ, ПРЕДОСТАВЯНЕ И НАЕМАНЕ НА ЗАЛИ И ПОМЕЩЕНИЯ ЗА ИЗЛОЖБИ, ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА, ПРОДАЖБА НА БИЗНЕС ИНФОРМАЦИЯ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ПЕЧ... ПРОВЕЖДАНЕ НА ПАНАИРИ, ИЗЛОЖБИ, РЕКЛАМНИ КОМПАНИИ, ПРЕДОСТАВЯНЕ И НАЕМАНЕ НА ЗАЛИ И ПОМЕЩЕНИЯ ЗА ИЗЛОЖБИ, ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА, ПРОДАЖБА НА БИЗНЕС ИНФОРМАЦИЯ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ПЕЧАТНА РЕКЛАМА, ВИДЕО И ИЗРАБОТКА, МОНТАЖ И СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ВЪНШНИ РЕКЛАМИ И ВЪНШНО ОФОРМЛЕНИЕ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ И АНАЛИЗИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНО ОБОРУДВАНЕ И АКСЕСОАРИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ И МЕРОПРИЯТИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ЗА ТЯХ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА ТОВА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХРИСТО КИРИЛОВ КОЛИКОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЕТЪР ВЕНЦИСЛАВОВ ВЕЛЧЕВ 1.00 лв - 25.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГАЛАТЕЯ КИРИЛОВА КОЛИКОВА 1.00 лв - 25.00% дял (свързан с 9 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РУСЛАН ВЕЛИКОВ КОЛАРОВ 2.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ХРИСТО КИРИЛОВ КОЛИКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
4 лева (4 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЗЕН ПРОМОУШЪН ЕООД на латиница "ZEN PROMOTION" с ЕИК/ПИК 200943946 е основана на 27 Ноември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САНДРОВО 22", но на 17 Юни 2010 година то бива сменено на сегашното "ДЗЕН ПРОМОУШЪН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 4 лева.

Хронология

2009-11-27
Регистрация на фирмата

2010-06-17
Промяна наименование
Името се сменя от САНДРОВО 22 на ДЗЕН ПРОМОУШЪН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, 20-та, 18, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, 20-ТИ АПРИЛ, 11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ИНВЕСТИЦИИ, РАЗВИТИЕ, УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; МЕНИДЖЪРСКИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ ПРОВЕЖДАНЕ НА ПАНАИРИ, ИЗЛОЖБИ, РЕКЛАМНИ КОМПАНИИ, ПРЕДОСТАВЯНЕ И НАЕМАНЕ НА ЗАЛИ И ПОМЕЩЕНИЯ ЗА ИЗЛОЖБИ, ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА, ПРОДАЖБА НА БИЗНЕС ИНФОРМАЦИЯ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ПЕЧАТНА РЕКЛАМА, ВИДЕО И ИЗРАБОТКА, МОНТАЖ И СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ВЪНШНИ РЕКЛАМИ И ВЪНШНО ОФОРМЛЕНИЕ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ И АНАЛИЗИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНО ОБОРУДВАНЕ И АКСЕСОАРИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ И МЕРОПРИЯТИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ЗА ТЯХ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА ТОВА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма