Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДНД Инвест ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200946928
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 1, 2009 12:38
Наименование
ДНД Инвест
Транслитерация
DND Invest lmt.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. "Хайдушка гора", 87 Виж на картата
Предмет на дейност
Проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични централи, ветрогенератори, когенерационни съоръжения, електроцентрали на биомаса, биогаз и други подобни. Проектиране, строителство,... Проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични централи, ветрогенератори, когенерационни съоръжения, електроцентрали на биомаса, биогаз и други подобни. Проектиране, строителство, строително–монтажни, строително–ремонтни дейности.Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерски, туристически, рекламни, транспортни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна, спедиционна лицензионна и складова дейности, лизингови и превозни сделки, маркетинг, инженерингова дейност, транспорт, реклама, информационна, програмна, хотелиерска, туристическа и външнотърговска дейности, всякакъв вид услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Менителници, записи на заповед и чекове. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Нейчо Господинов Дойчев (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Елисавета Николова Дойчева 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Делян Нейчев Дойчев 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 26 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Нейчо Господинов Дойчев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДНД Инвест ЕООД на латиница "DND Invest lmt." с ЕИК/ПИК 200946928 е основана на 1 Декември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДНД ХОТЕЛ", но на 7 Април 2016 година то бива сменено на сегашното "ДНД Инвест". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2009-12-01
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Варвара, Трисесет и втора, 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Варвара, ул. ТРИДЕСЕТ И ВТОРА, 2

2016-04-07
Промяна наименование
Името се сменя от ДНД ХОТЕЛ на ДНД Инвест
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Варвара, ул. ТРИДЕСЕТ И ВТОРА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. "Твърдишки Проход" №15, офис № 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ОБРАБОТВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, ОТГЛЕЖДАНЕ, ПРЕРАБОТВАНЕ И КОНСЕРВИРАНЕ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ, ПРОДАЖБА И ПЛАСМЕНТ НА СОБСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ, ТЪРГОВИЯ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСЯКАКВИ СТОКИ И ВЕЩИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ, НЕХРАНИТЕЛНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ, ПРОМИШЛЕНИ И ДРУГИ СТОКИ И ВЕЩИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕПРОДАДАТ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ТРАНСПОРТНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТИТЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Проектиране, изграждане и експлоатация на фотоволтаични централи, ветрогенератори, когенерационни съоръжения, електроцентрали на биомаса, биогаз и други подобни. Проектиране, строителство, строително–монтажни, строително–ремонтни дейности.Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерски, туристически, рекламни, транспортни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна, спедиционна лицензионна и складова дейности, лизингови и превозни сделки, маркетинг, инженерингова дейност, транспорт, реклама, информационна, програмна, хотелиерска, туристическа и външнотърговска дейности, всякакъв вид услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Менителници, записи на заповед и чекове. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.

2016-08-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. "Твърдишки Проход" №15, офис № 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. "Хайдушка гора", 87
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма